Извънреден председателски съвет в Народното събрание се състоя днес с

...
Извънреден председателски съвет в Народното събрание се състоя днес с
Коментари Харесай

НС готви декларация и изслушване на службите

Извънреден председателски съвет в Народното събрание се състоя през днешния ден с присъединяване на ръководителите на всички парламентарни групи и заместник-председателите на Народно събрание (председателят на Народно събрание Никола Минчев е на среща при президента - б.р.)

След края на срещата от името на всички изказване даде ръководителят на парламентарната група на „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров:

„ Направихме контактна група от всички парламентарни групи и имаме обща позиция, че ще излезем с декларация, която започваме да приготвяме сега. Очакваме ръководителят на Народно събрание да се върне от срещата при президента и когато е тук да обявим декларацията… Ще обсъдим обстановката и най-вероятно ще създадем изключително съвещание, на което да изслушаме службите и Министерски съвет “.

В съвета взе участие и ръководителят на ПГ на „ Възраждане “ Костадин Костадинов, който обаче не участва на изявлението на Гюров за разлика от останалите участници в срещата.

В отговор на уточняващ въпрос на БНР дали „ Възраждане “ ще поддържат текста Гюров уточни, че декларацията ще бъде обща от целия парламент. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР