Изумен съм! Няма задръстени летища, пълни гари и километрични опашки

...
Изумен съм! Няма задръстени летища, пълни гари и километрични опашки
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев: Теоретичните путинисти няма да отидат в Русия, но ще гласуват за нейните проводници у нас

Изумен съм! Няма задръстени летища, цялостни гари и километрични опашки от жители, бързащи да се махнат от “гадния ” Европейски съюз. Помните ли, че Русия предложи политическо леговище на всеки, споделящ духовно-нравствените полезности на Москва? Е, тези хора се оказаха 150 на брой в цяла Европа. Още по-интересното е, че няма нито един българин измежду тях. Нито един. Следващия път, като ви изясни някой какъв брой доста са путинофилите в България, покажете му тоя резултат.

Понеже едно е да си купуваш чаши с Бай Тошо и хавлии с Путин от панаира, друго е да отидеш да го живееш тоя парадайс възвишен 24/7. Или както споделил дяволът от остарелия анекдот на новодошлите, сюрпризирани от изискванията: “Да не бъркаме туризма с емиграцията ”.

Оказва се, че каквито и фенове на обичайните съветски полезности да има у нас, те избират да мечтаят за тях единствено на доктрина, и то от комфортната позиция на европейските си права и свободи. Друго си е да ругаеш Европейски Съюз, знаейки, че никой няма да те замъкне в пандиза за “антиевропейско ” говорене, както се случва в Русия за “антируски ” позиции.

Съществуването на нашите права и свободи обаче не се подразбира. Налага се да ги пазим. Включително и от “теоретичните ” путинисти, които няма да идат в Русия, само че като нищо ще гласоподават за нейните проводници в българската политика.

Ако ви се коства значимо да запазите европейските си права и свободи, гласувайте с #26, а в 23-ти МИР можете да ме подкрепите персонално с преференция 105.

 i_mirchev_24.jpg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР