Изучаването на астрологията на предстоящата година има големи ползи, особено

...
Изучаването на астрологията на предстоящата година има големи ползи, особено
Коментари Харесай

Астролозите разкриха коя е най-подходящата и романтична дата за сватба през 2022

Изучаването на астрологията на идната година има огромни изгоди, изключително в случай че планирате огромно събитие като вашата женитба. Мнозина евентуално биха желали да избегнат да резултата на безреден Меркурий или ретроградна Венера и биха предпочели техният специфичен ден да включва по-положителни астрологични преноси вместо това.

За да облекчите терзанията си, съгласно астрологията най-хубавият ден за подписване на брак през 2022 година несъмнено не е по време на назадничав сезон , само че наближава бързо, тъй че по-добре се надявайте да не е запазен.

Кога е най-щастливата дата за сватба през 2022?

Най-добрият месец за сватба през 2022 година е април, а това е много скоро. За благополучие, оптималната дата за женитба за годината е чак в края на месеца, на 30 април, тъй че това ви дава повече време за подготовка.

На този ден Венера и Юпитер ще се съединят в Риби, наблягайки на любовта, единството и растежа , до момента в който първото затъмнение за 2022 година се случва в знака Телец. Тъй като Телец е знак, ръководен от Венера, акцентът върху Венера през това време ще бъде изключително емфатичен. И защото Венера е планетата на партньорството, няма по-добра дата от 30 април , с цел да извършите идната огромна крачка с половинката си.

Разберете в галерията ни за какво 30 април 2022 е толкоз позитивна дата съгласно астрологията:
 Най-подходящата дата за женитба през 2022 съгласно астрологията  Най-подходящата дата за женитба през 2022 съгласно астрологията  Най-подходящата дата за женитба през 2022 съгласно астрологията  Най-подходящата дата за женитба през 2022 съгласно астрологията
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР