Изтребители Ф-15 от военновъздушните сили на САЩ пристигнаха днес на

...
Изтребители Ф-15 от военновъздушните сили на САЩ пристигнаха днес на
Коментари Харесай

Американски изтребители пристигнаха в Полша

Изтребители " Ф-15 " от военновъздушните сили на Съединени американски щати дойдоха през днешния ден на военно летище в Централна Полша като част от подсилването на източния фланг на НАТО поради напрежението сред Русия и Украйна. Това заяви през днешния ден в полският министър на защитата Мариуш Блашчак, представен от Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 246
Той не посочи броят на американските военни самолети, кацнали в базата в Ласк, Лодзко воеводство. По думите му изтребителите ще извършват патрулни задачи на НАТО.

Американски " Ф-15 " са дислоцирани също в трите балтийски страни - Естония, Латвия и Литва.

В демонстрация на взаимност през днешния ден английският министър председател Борис Джонсън бе на посещаване в Полша.

Англия може да изпрати още бойци в Източна Европа, в случай че това е належащо, съобщи от Лондон английският министър на защитата Бен Уолъс. В понеделник той към този момент разгласи, че Обединеното кралство ще разположи 350 военни в Полша.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 246  Премиерът на Полша: Владимир Путин желае да разцепи НАТО Премиерът на Полша: Владимир Путин желае да разцепи НАТО  Руски военни кораби акостириха в пристанището на Севастопол Руски военни кораби акостириха в пристанището на Севастопол  Руският външен министър за срещата с английската си колежка: Разговор с глухоням Руският външен министър за срещата с английската си колежка: Разговор с глухоням
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР