Изтощителната трилогия на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър ускори неговия

...
Изтощителната трилогия на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър ускори неговия
Коментари Харесай

`Бих се с Тайсън Фюри – трилогията на Дионтей Уайлдър го измъкна от него и мисля, че той е в упадък`

Изтощителната трилогия на Тайсън Фюри с Дионтей Уайлдър форсира неговия крах, твърди някогашният английски играч в тежка категория Дейвид Прайс.

Циганският крал се приготвя да се бие за безспорната международна купа в тежка категория против Александър Усик в Саудитска Арабия тази събота вечер, като се стреми да бъде първият след Ленъкс Луис. Въпреки това, Прайс, който един път победи Фюри при дилетантите, изрази угриженост по отношение на минималната победа на Фюри против новодошлия в бокса Франсис Нгану предходната година, борба, която той едвам съумя да издържи по точки.

Прайс има вяра, че триото дуели с мощния американец Уайлдър са оставили своя отпечатък. Въпреки че Фюри победи с лекост във втория им конфликт, първият приключи наедно, до момента в който третият беше сложна победа.

„ Бях угрижен [след борбата с Ngannou] и към момента съм угрижен, че той може да е почнал да понижава “, сподели Прайс, говорейки от името на Grosvenor Sport посредством MEN. „ Той имаше дълга професионална кариера. Но...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР