Източниците ни са категорични, той имал активна роля в конструирането

...
Източниците ни са категорични, той имал активна роля в конструирането
Коментари Харесай

Може ли човек на президента да се окаже пети – таен коалиционен партньор на бъдещата власт?

Източниците ни са безапелационни, той имал дейна роля в конструирането на бъдещото ръководство. Твърди се, че опитвал да постанова мнението си през съпредседателя на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. На процедура, съгласно осведомени с хода на договарянията, Копринков на никое място не се явявал, а „ дърпал конците “ невидимо.

Има съмнения, че мнение се давало както за структурата на Министерски съвет, по този начин и за съответни назначения. Слуховете за сходна интервенция тотално опровергават изказванията на хората от „ Продължаваме промяната “, че нямат общо с президентската институция. Интересен факт – Николай Копринков е назначен са консултант по вътрешна политика и гражданско общество, като главното му обучение е „ физическо образование “, приключено в пловдивския университет. Бил е общински консултант в община Марица и кмет на пловдивското село Труд.

Не е загадка, че през последните години президентството се свързва с така наречен „ Библиотекари “, чиито знакови лица се смятат за представители на задкулисието. Дали слуховете за невидимо влияние върху новите лица в политиката от страна на „ тъмните сили “, работили у нас през последните 30 години са факт, занапред следва да разберем. Както и дали става въпрос за звено, през което във ведомството на президента пробиват разнообразни ползи и лобита?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР