YouTuber „печели“ пътуване в първокласен апартамент на Singapore Airlines, като лети с „най-опасната авиокомпания в света“

...
[Източник]YouTuber си е спечелил“ правото да използва първокласен апартамент на
Коментари Харесай

[Източник]

YouTuber си е „спечелил“ правото да използва първокласен апартамент на полет на Singapore Airlines, като първо летеше с Lion Air, „най-опасната авиокомпания в света“.

Най-лошото: В понеделник Бен Морис публикува видеоклип в YouTube, озаглавен „Летях с най-добрия полет в първа класа в света (Singapore Suites).“

Преди да лети с най-добрите от най-добрите, Морис обяснява в началото на видеото си, че трябва „да започне от дъното“. След това той търси най-опасната авиокомпания в света в Google и резервира полет с Lion Air, най-голямата авиокомпания в Индонезия, от Джакарта до Бали, Индонезия.

Морис споделя наблюденията си по време на полета си, като отбелязва, че самолетът гостоприемен персонал, „хрупави“ седалки и „стандартна за блато“ тоалетна.

Още от NextShark: Viral TikTok разкрива, че Starbucks U.S. тества „кафе пукащи перли“

< p>YouTuber изглежда е приятно изненадан от преживяването и споделя, че е щастлив, че е „оцелял“ от „най-опасната“ авиокомпания в света.

Най-доброто: След като представи полета си на Lion Air, Морис се фокусира върху своя първокласен апартамент на Singapore Airlines. Той обяснява във видеоклипа си, че пътниците, които получават „най-добрия билет за първа класа в света“, изживяват престой в „хотелски апартамент в небето“.

„Билет, който ви осигурява отделен частен вход до летището , достъп до вашия собствен ексклузивен салон и след това, разбира се, цяла спалня по време на полет.“

Още от NextShark: Създателят на OnlyFans от Сингапур Титъс Лоу отваря кафене „Only Creamery“ на 6/ 9'

Морис излетя от Сингапур до Делхи, Индия, и представи няколко акцента от пътуването си, от луксозни ястия и цяло легло до голяма баня с тонове удобства.

„Това беше най-добрият полет в живота ми“, казва създателят на съдържанието, преди да сложи край на видеоклипа си.

 

Още от NextShark: TikToker, която каза, че не Не се чувствам в безопасност в SF, след като атаката вече е изправена пред негативна реакция за минали антиазиатски туитове

Харесва ли ви това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Запознайте се с азиатските TikTokers, избрани за най-добрите създатели на платформата за 2022 г.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР