Източник: Tribune.bgЗам.-председателят на партия Има такъв народ Тошко Йорданов публикува

...
Източник: Tribune.bgЗам.-председателят на партия Има такъв народ Тошко Йорданов публикува
Коментари Харесай

Тошко Йорданов с подигравателни постове за Манолова, Бабикян, Хаджигенов и Христо Иванов в Туитър

Източник: Tribune.bg

Зам.-председателят на партия " ИТН " Тошко Йорданов разгласява нови подигравателни постове за хора от други политически партии. Той направи това посредством колажи и фотоси в профила си в Туитър.

 

На първата са изобразени „ Изправи се БГ! Ние идваме! “  Мая Манолова, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян  в фон на „ Междузвездни войни “. Надписът е „ Доведете ми Тошко “.



Втората фотография е от коридорите на Народното събрание. Там на един диван са седнали Йордан Цонев от Движение за права и свободи и Христо Иванов от „ Демократична България “. Снимката е озаглавена „ Ето ви дългата ръка на Движение за права и свободи “

 
Йорданов е постнал и новината за децата на служебния министър-председател и пита риторично „ Що мълчите, ве! “. Депутатът от Има Такъв Народ е поставил и пост за финансовия министър от служебния кабинет Асен Василев.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР