Източник: Радо, Йоанна, Лили и Искрата постигнаха страхотни резултати в състезанието

...
Източник: Радо, Йоанна, Лили и Искрата постигнаха
страхотни резултати в състезанието
Коментари Харесай

БЕГАЧИТЕ ОТ RENAULT PASSION RUNNERS ПРОБЯГАХА НАЙ-ДЪЛГАТА СИ ДИСТАНЦИЯ

Източник:

Радо, Йоанна, Лили и Искрата постигнаха страхотни резултати в надпреварата Renault Morning Run, след тренировките им с планинския бегач Кирил Николов – Дизела. Преди месец те си сложиха цели за Renault Morning Run: Йоанна, Лилия и Искрен – 10км, а Радослав – 20км, а по време на надпреварата вчера те демонстрираха екипен дух и пробягаха общо 50 километра.

По време на петото издание на състезанието по тичане Renault Morning Run, организирано от състезателен клуб Бегач и Renault България, състезателите на Renault Passion Runners - Лили, Йоанна, Радо и Искрата показаха отборен дух и изминаха дистанциите, които Дизела беше определил за тях през септември. Лили, Йоанна и Искрата трябваше да изминат дистанцията от 10 километра за час, а Радо си постави личното предизвикателство за първи път да пробяга дистанцията от 20 километра, за което получи цялостна поддръжка от Дизела.

Четиримата непрофесионални бегачи, които се събраха в тима Renault Passion Runners в началото на годината и към този момент участваха в състезанията Spring360, Планински маратон Панчарево и Postbank Business Run, пробягаха общо 50 километра, като приключиха в състезанието с резултати:
Лилия Костова – 1:06 за 10 километра дистанция Йоанна Митова – 1:08 за 10 километра дистанцияИскрен Тончев – 1:08 за 10 километра дистанцияРадослав Мирчев – 1:44 за 20 километра отдалеченост

Състезанието е част от партньорство на Renault със състезателен клуб „ Бегач “ в областта на дейния метод на живот и в подкрепа на спорта в България. Бягането включва три дистанции за възрастни (5, 10 и 20 км) и Kids Run - съревнование за деца, реализирано със съдействието на Федерацията по лека атлетика по програмата на IAAF Kid’s Athletics. Тазгодишното издание на Renault Morning Run запълни потенциала си от 600 участника за рекордно малко време.

По традиция, част от събраните средства в Renault Morning Run се подаряват на обществена идея. Тази година идеята е с Фондация „ Воден път “, която поддържа деца със специални нужди посредством кинезитерапия, водна рехабилитация и модифицирано плуване. Събраните средства ще бъдат използвани за образуване на Коледен шампионат по плуване за деца с двигателни и ментални затруднения, в който ще се включат 50 деца със специфични потребности от София, Пловдив, Габрово и поканени тимове от Гърция, Сърбия и Турция.
….
След сполучливо партньорство с Бегач и шест събития през 2016 година, тази година Renault България продължава своето партньорство със спортния клуб, участвайки в семинар „ Физкултура “, Spring360, Планински маратон Панчарево, Postbank Business Run и специалното събитие Renault Morning Run. Създавайки аматьорски тим по тичане: Renault Passion Team, Renault България сподели, че в никакъв случай не е късно да започнеш да спортуваш.В тима влизат четирима градски герои, които започнаха тренировки по през февруари и се интересуват от дейния и здравословен живот посредством най-демократичния спорт за градските хора.

Партньори на Renault Passion Runners са спортният бранд BRYZOS и първият специализиран магазин за тичане в България - Running Zone.
Повече за Renault Passion Runners:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР