Източник от канцеларията на британския министър-председател Тереза Мей Тереза Мей

...
Източник от канцеларията на британския министър-председател Тереза Мей Тереза Мей
Коментари Харесай

Мей: Великобритания ще напусне митническия съюз

Източник от канцеларията на английския министър-председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила опроверга медийната информация, че Англия ще каже на Европейския съюз, че е подготвена да остане в неговия митнически съюз след 2021 година, съобщи Ройтерс.

Британският в. "Телеграф " заяви по-рано, че Англия може да остане обвързана с митническия съюз на Европейски Съюз, в случай че нужната технология за ръководство на границите не е подготвена в точния момент за 2021 година, когато би трябвало да завърши възможният временен интервал след Брекзит.

Мей сподели в коридорите на среща на върха на Европейски Съюз в София, че Англия ще напусне митническия съюз на общността след Брекзит.

Попитана за информацията, че Англия ще изиска да остане в митническия съюз на Европейски Съюз след края на временен интервал след Брекзит през 2020 година, Мей отхвърли да "отстъпва " от проектите за овакантяване.

"Не, Англия ще напусне митническия съюз, когато напуснем Европейски Съюз. Разбира се, ще преговаряме за бъдещи митнически съглашения с Европейски Съюз и аз съм определила три цели ", съобщи тя пред кореспонденти.

По думите й тези цели са Англия да има лична комерсиална политика с останалия свят, да има безпрепятствена търговия с Европейски Съюз и да няма "твърда граница " с членуващата в Европейски Съюз Ирландия, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР