Източник: Новият PEUGEOT PARTNER - Преодолява невъзможното Защо да не съчетаете

...
Източник: Новият PEUGEOT PARTNER - Преодолява
невъзможното Защо да не съчетаете
Коментари Харесай

Всичко за ... Новото PEUGEOT PARTNER

Източник:

Новият PEUGEOT PARTNER - Преодолява невъзможното

Защо да не съчетаете деловитост и удоволствие, да усещате тази наслада всеки път, когато шофирате, за какво да не оптимизирате времето си, да гарантирате безопасността си и да се чувствате сигурни, че автомобилът ви е достатъчно здрав да издържи на всеки тест... точно това предлага новият PEUGEOT PARTNER на всички професионални клиенти в сегмента на лекотоварните коли (LCV).
Новият PEUGEOT PARTNER, с PEUGEOT i-Cockpit® като стандартно съоръжение, безпрецедентна стъпка в сегмента, предлага ново усещане при шофиране, което благоприятства продуктивността.
PEUGEOT революционизира LCV сегмента с подходящо, динамично и обилно пазарно предложение – съвършеният баланс между удобство и управляемост – отличителна черта на Марката.
С динамичния си дизайн новият PEUGEOT PARTNER е не единствено удобен и грациозен – той съдържа ненадмината гама системи в помощ на лидера, които до момента са били налични само в най-новите генерации седани. За първи път моделът включва две съществени, оригинални нововъведения: знак за претоварване и Surround Rear Vision - обезпечен от камера заден аспект, в това число на мъртвите зони.
Новият PEUGEOT PARTNER предлага мобилен офис за работа без стрес; размерите отговарят напълно на пазарния сегмент, той е изключително удобен и зоната за полезен товар е по-практична и функционална от всеки път.
Независимо каква е вашата специалност, ще откриете подобаващата настройка, която ви разрешава да работите ефективно: просто разгледайте версията Grip, която дава отговор на потребността от здравина при всевъзможни условия, или версията Asphalt за тези от вас, които прекарват повече време зад кормилото.
Новият PEUGEOT PARTNER е в основата на предприемаческия дух; той увеличава капацитета ви за реализиране на резултати и прави допустимо стигането надалеч отвъд това, което преди може да е изглеждало невъзможно.

Новост в LCV сегмента!

Първото усещане от интериора на новия PEUGEOT PARTNER е незабавно завладяващо, финалните линии и направа са идентични с тези на пътнически автомобил във всяко отношение. Моделът е оборудван със свръхмодерни технологии, които благоприятстват стимулиращото, инстинктивно и безвредно шофиране.

„ Новият PEUGEOT PARTNER възобновява 20-годишна история на издръжливост и качество, потвърдени от професионалните потребители. След триумфа на най-новите ни модели, нашата SUV атака с PEUGEOT 2008, 3008 и 5008 и след водачеството на новия PEUGEOT RIFTER, трябваше да имаме същата упоритост за нашия авто дизайн за LCV, а именно да революционизираме пазара с иновативно и невиждано съоръжение! Ето за какво емблематичният PEUGEOT i-Cockpit®, толкова обичан от нашите клиенти, е стандартно съоръжение в новия PEUGEOT PARTNER. Този първокачествен, удовлетворяващ автомобил обезпечава на потребителя истинско комбиниране на деловитост и удоволствие. “
Жан-Филип ИМПАРАТО, Главен изпълнителен директор на PEUGEOT

PEUGEOT i-COCKPIT®: ЗА ПЪРВИ ПЪТ В ЛЕКОТОВАРЕН АВТОМОБИЛ
PEUGEOT i-Cockpit®, от който са продадени над 4 000 000 броя, в този момент за първи път е в лекотоварен автомобил.
Много повече от нова характерност, PEUGEOT i-Cockpit® се трансформира в задължително оборудване за професионалните потребители, които непрекъснато търсят начини да подобрят качеството на предлаганата от тях услуга. Оптимално ергономично систематизиране, отличен комфорт и образцови системи за безопасност обезпечават интуитивно усещане при шофиране:
Компактен волан за усъвършенстван захват и маневреност – ръководството е по-бързо, по-малко уморително и доста по-приятно!
Дисплей на равнището на очите се предлага като общоприетоо съоръжение, с цел да даде възможност на лидера да получава важната информация за шофирането, без да сваля поглед от пътя, което е гаранция за безопасност и комфорт.
8-инчов капацитивен сензорен екран, разположен в центъра на бордното табло в полезрението на лидера, осигуряващ пряк и непрекъснат достъп до основни функционалности за комфорт – радио навигация, настройки на автомобила, телефон и други

SURROUND REAR VISION – ПЪЛЕН КОНТРОЛ НАД СРЕДАТА
Вече не се постанова да избирате между безопасност и видимост. Тази нова система е скъпа помощ за водача; тя предоставя аспект на покрайнините на автомобила. Така лидерът има оптимална външна видимост, което улеснява шофирането и маневрирането.
Новият PEUGEOT PARTNER е оборудван с две камери: едната е ситуирана в основата на огледалото от страната на пътника отпред, а другата – в горната част на панелите на задните порти. Те обезпечават:
Страничен аспект от страната на пасажера, като по този начин се изключват всевъзможни мъртви зони
Заден аспект за улеснение на маневрирането в хранилища, промишлени обекти или в градска среда.

Изображенията се извеждат на екран, разположен там, където всекидневно е монтирано вътрешното огледало за обратно виждане, и дават близък изглед на обектите в непосредствена близост до автомобила за по-бързи реакции и оптимална сигурност.

ИНДИКАТОР ЗА ПРЕТОВАРВАНЕ – ПЪЛНА СВОБОДА ДА ОРГАНИЗИРАТЕ ВАШЕТО ПРОСТРАНСТВО
Новият PEUGEOT PARTNER има великодушен потенциал за товарене и потребен товар; той е оборудван и със система за предизвестие при претоварване – напълно нова технология за гарантиране на цялостна сигурност при всякакви условия.
Процесът е елементарен и ефикасен – масата се измерва автоматизирано при включване на двигателя; тя може също по този начин да бъде измерена от товарната зона, когато автомобилът е спрял, посредством специален бутон, ситуиран в товарната зона.
При постигане на 90% от общия потенциал за товарене върху бутона за управление светва бял LED индикатор; в случай че максимално разрешеният товар е надвишен, светва жълт LED знак, допълнен от визуално предупреждение на бордното табло.
Тази практична и ефикасна система е гаранция за сигурността на автомобила. Чрез отбягване на претоварването на автомобила се заобикалят всички опасности от влошено пътно държание и обвързваните с него рискове като пръсване на гума, загуба на надзор над автомобила, преждевременно изхабяване, по-висок разход на гориво и риск от санкции.
Ново и неповторимо за всички сегменти на LCV пазара, това съоръжение се предлага като опция.

СВРЪХМОДЕРНИ ТЕХНОЛОГИИ – БЪДЕТЕ СВЪРЗАНИ!
Списъкът от налични технологии е впечатляващ и непостиган до момента в този сегмент. Той е равностоен на този на PEUGEOT 3008 SUV, според от версиите:
Електрическа паркинг спирачка. Тя е не само лесна за прилагане, само че с изключение на това пространството, освободено от стандартната ръчна спирачка, е оползотворено като огромно място за съхранение или по-голяма седалка за версията с 3 места.
Функцията Адаптивен автопилот поддържа зададената скорост и адаптира дистанцията до автомобила начело в съответствие с нея. Пълното прекъсване на автомобила е допустимо, в случай че той е оборудван с 8-степенна автоматична скоростна кутия.
Системата Разширено различаване на пътните знаци разпознава и извежда пътните знаци и предлага адаптиране на системата за ограничение на скоростта и автопилота в сходство с максимално разрешената скорост.
Асистент за придържане в лентата коригира курса на автомобила при положение на понижено внимание на лидера.
Предупреждение за бдителността на водача употребява система от камери за следене, основана на разбор на движенията на кормилото. Системата издава звуково и образно предизвестие, когато засече намалено вниманието на водача.
Активната спирачка за сигурност се включва, в случай че бъде засечен риск от сблъсък.
Стабилизатор на теглича стабилизира ремаркето посредством обезвреждане на страничните придвижвания и понижаване на скоростта на автомобила, в случай че е необходимо.
Автоматично превключване на къси и дълги светлини
Камера за заден ход Visiopark 180° показва 180-градусов аспект на покрайнините зад автомобила със общоприет 180-градусов изглед („ от птичи взор “) или приближен изглед при съществуване на затруднение в непосредствена непосредственост.
Следене на мъртвата зона с предупредителен знак в страничните огледала.
Безключов достъп до автомобила и стартиране на мотора

Голям 8-инчов пъстър сензорен екран осигурява съгласуваност. Леснодостъпен и наклонен към лидера, той се предлага с два USB контакта, един жак, Bluetooth и безжично зарядно за смарт телефон. Системата се допълва от Mirror Screen, която е съвместима с Mirror Link®, Apple Carplay™ и Android Auto™.
Свързаната 3D навигационна система е с гласово ръководство, което позволява лесно и иинтуитивно разкриване на интересни места. Тя взема предвид информацията за пътната конюнктура в реално време (TomTom Traffic). Може да извежда паркинги, бензиностанции и местна прогноза за времето.
За да усили още повече безопасността на клиента, 3D навигационната система е придружена от PEUGEOT Connect SOS и Assistance.
В случай на случай, PEUGEOT Connect SOS алармира, показва местоположението на автомобила и се свързва със службите за аварийна и незабавна помощ, в случай че е необходимо.

PEUGEOT Assistance свързва потребителя с Пътна помощ на PEUGEOT, която въз основа на съобщената информация (местоположение, номер на шасито на автомобила, пробег и механични предизвестия, издадени от бордовия компютър) може да изпрати автомобил на пътна помощ.

За да улесни ежедневното прилагане на автомобила и да ви помогне в управление на поддръжката, разхода на гориво и анализа на пътуванията, осъществени с автомобила, новият PEUGEOT PARTNER предлага широка гама пакети варианти:

Пакет Monitoring осведоми потребителя за операциите по поддръжка, които би трябвало да се извършат, посредством известия в неговото лично пространство в MyPeugeot.
Пакет Tracking намира местоположението на новия PEUGEOT PARTNER в действително време и оказва помощ на органите на реда при положение на кражба на автомобила.

За мениджърите на автопаркове, които винаги търсят по-голяма успеваемост и оптимизация на автопарка, са на разположение три специфични пакета:
Пакет Connect Fleet Management следи изминатия пробег въз основа на часовете на ползване, точна оценка на разхода на гориво и обвързваните разноски и следи в реално време интервалите за сервизно обслужване.
Пакет Eco-drive прибавя разбор на шофирането с персонализирани препоръки за лидера.
Пакет Geolocation предлага следене на автомобила в действително време, посочвайки поетите направления и престоя на автомобила. Възможно е да се зададе конкретна зона, която да се съблюдава, с изпращане на предизвестие при положение на несъответствие.

ИСТИНСКИ БИЗНЕС ПАРТНЬОР С РЕАЛНА ИНДИВИДУАЛНОСТ

Тъй като лекотоварният автомобил е средство за подвижност и имидж, е отделено специално внимание, с цел да се подсигурява, че новият PEUGEOT PARTNER излъчва динамизъм и увереност. Той продължава стилистичните кодове на новия PEUGEOT RIFTER и по този начин е в синхрон с настоящата автомобилна гама на PEUGEOT.
Предната част е елегантна, съвременна и здрава с Лъва в центъра на вертикалната решетка, която акцентира дизайна на мощните предни фарове.
Профилът отразява цялата мощ на стила. Линиите са съвършено уравновесени с пай, хоризонтален челен похлупак, висока средна линия и по-къси надвеси. Скосеният дизайн, който е съразмерен в предната и задната част, оформя страничните елементи с нов контур на каросерията.
Отзад, бронята придава мощ на долната част и обезпечава оптимална отбрана. Широко отварящите се порти подчертават здравия темперамент на автомобила и представляват спомагателна отбрана срещу кражба от товарното поделение. Предлага се и алтернатива за еднокрила задна врата.
Вътрешният дизайн е с визия, присъща на гамата пътнически коли на Peugeot: ергономични и в същото време елегантни. Стилът е грациозен и предпазлив, пространството е едновременно ергономично и гъвкаво, включващо многобройни решения за предпазване за перфектна функционалност, съчетана с несравнима издръжливост.
Вътре в автомобила погледът е мигновено привлечен от бордното табло, включващо PEUGEOT i-Cockpit®, където всичко е леснодостъпно, с цел да може лидерът да се съсредоточи върху пътя и да се наслаждава на интуитивно, динамично шофиране. Поддържането на автомобила в отлично положение не е подценено, като при някои версии се предлагат гумени подови стелки като стандартно оборудване.

„ EMP2 обезпечава извънредно високо ниво на динамичност, само че също по този начин ни разреши да създадем мощен, динамичен и здрав дизайн. Новият външен тип докара до по-къси надвеси за по-добра маневреност, по-висок преден похлупак за по-голяма издръжливост и оптимизирана архитектура, с цел да предложи интериор, който е по едно и също време практичен и модулен. “
Кийт РАЙДЪР, Дизайнер на новия PEUGEOT PARTNER

Когато прекарвате дълго време в автомобила, акустичният комфорт е от първостепенно значение, заради което на него е отделено особено внимание и резултатът е равнище на акустичен комфорт, непостижим до момента за коли в този сегмент.
Благодарение на вниманието, отделено на комфорта в автомобила, посредством на отличното ръководство и елементарно прилагане на автомобила, новият PEUGEOT PARTNER обогатява живота на експертите, като предлага ново чувство при шофиране, съчетаващо наслаждение и независимост.

Оптимизирани размери за повече ефективност

Основните потребности на професионалните потребители бяха главният фокус, когато разработвахме новия PEUGEOT PARTNER: оптимална функционалност при всякакви обстоятелства.
Размерите дават отговор изцяло на стандартните в сегмента, с дължина от 4,40 м за версията Standard, осигуряваща оптимална ефикасна използваема дължина от 1,81 м. Товарният размер, вариращ от 3,30 м3 до 3,80 м3 според от версията, е достатъчен за поместването на 2 европалета.
Версията Long, която е с дължина от 4,75 м (+35 см), обезпечава даже още по-голям товарен капацитет. Ефективната дължина на тази версия е 2,16 м, а товарният потенциал е от 3,90 м3 до 4,40 м3.
Новият PEUGEOT PARTNER е построен въз основа на версия на платформата EMP2, която е използвана за най-новите модели на Марката. Тази изпитана и тествана платформа разрешава по-къси надвеси и по-малък радиус на завой за лесно маневриране: радиусът на завой между тротоарите е едвам 10,82 м за версията Standard и 11,43 м за версията Long.
Полезният товар е един от най-хубавите в сегмента със стойности от 650 кг до 1 000 кг за избрани версии, както Standard, по този начин и Long. Версиите с доста невисок разход на гориво имат потребен товар от 600 кг.
МНОГОФУНКЦИОНАЛНА МОДУЛНОСТ
Шест крепежни халки на пода се предлагат като общоприетоо съоръжение, за да гарантират, че товарите ви са напълно обезопасени. Четири спомагателни на половината височина могат да бъдат добавени като алтернатива. Товарната зона е лесна за прилагане при всякакви обстоятелства, защото съдържа 12-волтов контакт и чудесно осветяване с шест светодиода, осигуряващи светлинен поток от 237 лумена.
Опционалните плъзгащи се странични врати обезпечават елементарен достъп, широко отварящите се задни асиметрични порти (2/3 – 1/3) оферират огромен отвор за товарене (опцията със задна врата), а люкът, разположен тъкмо над задните порти, позволява превозване на дълги предмети.
В взаимозависимост от версията новият PEUGEOT PARTNER може да бъде оборудван с модулируема седалка Multiflex, която дава следните възможности:
Трима души начело. Тази практична функция е доста високо ценена от професионалистите, защото могат да превозват своите екипи и принадлежности и да усъвършенстват пътуването си. Липсата на лоста на общоприетата ръчна спирачка прави допустимо разширението на централната седалка.
Равен под, товарен потенциал, повишен с 400 л, и ефикасна дължина до 3 м за версията Standard и 3,35 м за версията Long и едновременно с това опазване на възможността за превозване на 2 души, благодарение на сгъваемата странична пътническа седалка.
Възможност за превозване на дълги предмети, с помощта на сгъването на страничната седалка към облегалката й.
Мобилен офис, с помощта на масичка за писане, вградена в сгъваемата облегалка на централната седалка. Сега тя е оптимизирана и може да се накланя към пътника или към лидера.
Място за предпазване със заключване под централната седалка.

Новият PEUGEOT PARTNER предлага товаро-пътническа версия с дълбока кабина при версията Long. Седалката на втория ред е пренесена от новия PEUGEOT RIFTER и предлага същински комфорт и рекордно пространство за краката в сегмента. Друга неповторима характерност в този клас е опцията за прегъване на втория ред седалки, което позволява транспортирането на огромни товари и същевременно оставя място за пътническа седалка на първия ред, която на собствен ред може да бъде сгъната, с цел да обезпечи място за дълги товари.

С оптимален потенциал от 113 литра решенията за предпазване са проектирани да задоволят най-различни професионални нужди. Те са постоянно разполагаем и интелигентно разпределени из цялото пространство за пасажерите –багажното отделение, джобовете на седалките и жабката. Разположена против пасажера, тя използва пространството, всекидневно заето от въздушната възглавница (която в този момент е от вида „ Bag-in Roof “), задоволително огромна е да помести 15-инчов компютър и може да се охлажда. Към жабката е прибавен отвор за преминаване на кабел, с цел да може компютър да бъде оставен да се зарежда.

ГАМА ИКОНОМИЧНИ ДВИГАТЕЛИ НА РАЗУМНИ ЦЕНИ
Работата, осъществена по повод на архитектурата на автомобила и по оптимизация на масата му, е основна за намаляване на разхода на гориво и CO2 емисиите.
Гамата мотори са изключително икономични: всички те дават отговор на най-новите стандарти и са подготвени за предстоящата WLTP сертификация.
Бензиновите мотори включват две версии на 1,2-литровия мотор PureTech:
PureTech 130 к.с. S&S с 8-степенна автоматична трансмисия EAT8 (налична през 2019 г.)
PureTech 110 к.с. S&S с 6-степенна механична скоростна кутия.
Двигателите PureTech са оборудвани с филтър за твърди частици за понижаване на емисиите частици.
Предлагат се три дизелови мотора:
BlueHDi 130 к.с. S&S с 6-степенна механична скоростна кутия или 8-степенна автоматична трансмисия EAT8
BlueHDi 100 к.с. S&S с 5-степенна механична скоростна кутия
BlueHDi 75 к.с. с 5-степенна механична скоростна кутия.

Всички дизелови мотори са оборудвани с филтър за твърди частици и система за селективна каталитична редукция (SCR). Тази технология понижава излъчванията от момента на включване на мотора и не изисква никаква добавка.
Нови конфигурации за по-голяма адаптивност

В допълнение към общоприетите равнища на оборудване, новият PEUGEOT PARTNER предлага за първи път подготвени версии за определени профили на приложимост.
Grip, версия, която изцяло дава отговор на нуждите за достъп до сложни терени и която може да транспортира тежки, мръсни, дълги товари и по едно и също време запазва достатъчно място за трима души. Достатъчно здрава да издържи на всякакви условия, тази версия предлага:
Увеличен пътен луфт
По-големи джанти с гуми Mud & Snow
Усъвършенстван надзор на сцеплението - Advanced Grip control
Три седалки начело
Под с пластмасово покритие
Увеличен потребен товар от 1 000 кг
Допълнително осветяване в товарната зона
Резервна гума

Asphalt е предопределена за експерти, които изминават огромен километраж, които не броят часовете, прекарани в автомобила и които търсят преди всичко безопасност и комфорт. Тази версия включва:
Подобрена звукоизолация
Седалки „ Comfort “
Surround Rear Vision
Електрическа паркинг спирачка
Радио с 8-инчов сензорен екран
Регулатор и ограничител на скоростта
Сензор за дъжд и осветеност
Климатик

Всички варианти от гамата могат да бъдат добавяни към тези версии за посрещане на нуждите на всички експерти.
И не на последно място, цялостна гама трансформации е планувана с нашите партньори: спешни и помощни автомобили, профилирани превозни средства за строителния бранш, пикапи, хладилни транспортни средства, 4x4 и други.
Каквито и да са вашите условия, новият PEUGEOT PARTNER има подобаващия отговор.

Новият PEUGEOT PARTNER ще бъде пуснат на международните пазари от ноември 2018 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР