Източник на двореца каза, че тя се чувства скованаБританската кралицаЕлизабет

...
Източник на двореца каза, че тя се чувства скованаБританската кралицаЕлизабет
Коментари Харесай

Кралица Елизабет има затруднения с придвижването

Източник на двореца сподели, че тя се усеща скована

Британската кралицаЕлизабет Втора сподели пред членове на кралския двор, че не може да се движи добре, по време на първия си присъствен обществен ангажимент, откогато синът ѝ принц Чарлз се болести с COVID-19.

Престолонаследникът принц Чарлз, който е на 73 години, предходната седмица се оказа инфектиран за повторно с новия ковид. Източникът от двореца сподели, че 95-годишната кралица не демонстрира признаци на инфекцията, само че обстановката се следи, съобщи

Във вторник кралицата бе снимана по време на виртуални аудиенции с новите посланици в Обединеното кралство на Естония и на Испания по видеовръзка. В сряда от двореца оповестиха, че тя е приела отиващия си и новоназначения министри на защитата в замъка Уиндзор.

„ О, аз съм тук “, споделя кралицата, подкрепяйки се на бастун, когато двамата министри влизат в залата, както се чува на видеозапис от срещата. На въпрос по какъв начин се усеща, кралицата дава отговор: „ Добре, както виждате, не мога да се движа “. И тя показва към краката си, преди да се ръкува с министрите. От Бъкингамския замък отхвърлиха коментар.

Източник от двореца сподели, че кралицата се усеща по-скоро скована, в сравнение с да се е наранила или пък да не е добре.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР