Източник: На 16-и юни (събота) от 11:00 до 16:00 часа,

...
Източник: На 16-и юни (събота) от 11:00 до 16:00 часа,
Коментари Харесай

Dacia организира пикник в Рибарица за девета поредна година

Източник:

На 16-и юни (събота) от 11:00 до 16:00 часа, в Рибарица, Dacia събира цялото си семейство и кани всички почитатели на марката на пикник сред природата.

Вече 12 години, Dacia се утвърждава на българския пазар и реализира лидерска позиция в продажбите, която затвърждава през последните пет години.
С всяка последваща година почитателите на марката се усилват и присъединяват към хилядите удовлетворени клиенти. За да отпразнуват дружно пазарните триумфи и щастливите мемоари с обичаните си автомобили, Dacia ги кани на пикник за девета поредна година. Очакват ги много изненади.

Гостите ще имат опцията да разгледат цялата гама на Dacia с акцент върху новата лимитирана серия за Sandero и Logan MCV Stepway, а почитателите на новия Duster ще могат да тестват автомобила по специален офроуд маршрут. Специален посетител на събитието още веднъж ще бъде 8-кратният рали шампион на България – Димитър Илиев, който е дипломат на Dacia в България. Димитър и неговият екип ще организират специални лекции и ще докарат специални симулатори, с цел да подчертават върху темата сигурност на пътя.

Тематични кътове ще има за всички. За дамите има планувано особено ателие за декориране на еко чанти, а децата ги очаква самостоятелен ъгъл с доста изненади и игри с награди. Сред главните ценности на моделите Dacia е фамилията, по тази причина ще има и общи фамилни игри с доста награди.

Място за излета можете да запазите на http://dacia.bg/picnic/
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР