Източник: Министерство на здравеопазването "Майчин дом" е водещо лечебно заведение

...
Източник: Министерство на здравеопазването "Майчин дом" е водещо лечебно заведение
Коментари Харесай

Откриха обновената послеродова клиника на Майчин дом

Източник: Министерство на здравеопазването

"Майчин дом " е водещо лечебно заведение в нашата страната, в което работят изключителни експерти. Тук се съчетава високият професионализъм, съществуването на модерна инсталация и техника, необикновено отношение към пациентите и в това време един прелестен и сполучлив мениджмънт от страна на управлението на болничното заведение “. Това уточни министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев по време на формалното разкриване на реновираната Послеродова клиника към болничното заведение.

На близо 600 хиляди лева възлиза инвестицията на Министерството на здравеопазването в реновирането на Послеродовата клиника на „ Майчин дом “. Днес тя бе публично открита от здравния министър Кирил Ананиев.

Ремонтът в лечебното заведение е на стойност 394 хиляди лева, а с други 200 хиляди лева е закупено съоръжение за клиниката, която е измежду най-съвременните в цялата страна. Сумата е отделена от финансови средства на министерството.

"Майчин дом " е водещо лечебно заведение в нашата страната, в което работят изключителни експерти. Тук се съчетава високият професионализъм, съществуването на модерна инсталация и техника, необикновено отношение към пациентите и в това време един прелестен и сполучлив мениджмънт от страна на управлението на болничното заведение, сподели Ананиев по време на откриването. Той не скри, че финансовото положение на лечебното заведение не е доста положително, само че посочи, че то е „ с позитивен финансов резултат и без никакви отговорности към снабдители “.

„ Майчиното и детското опазване на здравето са измежду целите на държавното управление и сегашния екип на Министерство на здравеопазването. Усилията ни за възобновяване на базите от този вид в страната ще бъдат поредни и осезаеми както за екипите, работещи в тях, по този начин и за пациентите “, сподели още Ананиев.

Свързани публикации.. Лекари избавиха родилка с мозъчна тромбоза 0 Най-много бебета се родиха в Майчин дом през 2017 година 0 Едно на 10 бебета у нас е недоносено 0

„ С цената на напъните от страна на Министерството на здравеопазването и „ Майчин дом “ през днешния ден откриваме най-голямата и най-модерната Послеродова клиника в страната. Грижата за майката и детето са в основата на всяка една политика и фактът, че господин Ананиев е през днешния ден с нас го потвърждава. „ Майчин дом “ е институцията, която е главен фактор в развиването на акушерството и гинекологията в страната “, уточни от своя страна доцент Иван Костов, шеф на университетската болница.

Здравният поздрави лекарите и експертите по здравни грижи в „ Майчин дом “ мотив Бабинден, който бе на 8 януари. Той прегледа пространствата и даже взе в ръце новородено.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР