Източник: Investor Media Group Вълнуваща изненада за малчуганите подготвя спортният

...
Източник: Investor Media Group Вълнуваща изненада за малчуганите подготвя спортният
Коментари Харесай

Деца играят със звезди на 10 юни в парка Заимов

Източник: Investor Media Group

Вълнуваща изненада за малчуганите приготвя спортният празник „ Детска игриада “, на 10 юни, в парк „ Заимов “, от 9 часа. Те ще имат опция да се включат в специфичен волейболен мач, дружно с обичани български спортисти, музиканти и публицисти, в който ще покажат своите умения.

Ексклузивната среща сред дребни и огромни ще стартира в 15 часа, а участниците в нея ще бъдат определени от одобрени волейболисти по време на спортния ден. Преди първия съдийски сигнал професионалните спортисти ще създадат и специфична проява, с която ще научат децата на шестте съществени детайла във волейбола. Тази година България е хазаин на Световното състезание по волейбол за мъже, по тази причина „ Детска игриада “ 2018 слага на фокус този спорт.

Свързани публикации.. Осъзнато раждане и рецесиите в детската възраст - във фокуса на Форум бременност и детско здраве на Puls.bg 1 6 обрива при детето – на какво се дължат 0 Конюнктивит при детето – действате експедитивно, с цел да отмине бързо 3

Звездният волейболен мач е единствено една от изненадите, които „ Детска игриада “ е подготвила. По време на спортния празник децата ще могат да вземат участие в надпревари по велокрос, 50 метра тичане, щафетни игри, бадминтон и щафетно тичане. Те ще имат опция да изберат да се включат и в демонстрации по карате киокушин, айкидо, тенис на маса, хокей и фехтовка.

Тазгодишното издание на „ Детска игриада “, проведено от Investor Media Group, се организира под надпис „ Сподели насладата от спорта със своето дете “ и цели да насърчи повече родители и техните деца да построяват и развиват здравословни спортни привички, като прекарват повече време в спорт и игри дружно.

Зад идеята на медийната група застават редица известни спортисти, измежду които братята Валентин и Георги Братоеви, Тереза Маринова, Евгени Иванов - Пушката, известните реализатори Графа, Михаела Филева, Искрата и Venzy, както и водещият на „ България заран “ Златимир Йочев, Десислава Джерманска – водещ „ Спортни вести “ по Bulgaria ON AIR и водещият на „ Investbook” по Bloomberg TV Bulgaria Александър Костадинов.

За присъединяване в спортните дисциплини искащите могат да се записват авансово гратис на www.igriada.bg, като ще получат номера си за присъединяване на място.

„ Детска игриада “ 2018 е част от корпоративната обществена отговорност на Investor Media Group да предизвиква родители и деца да спортуват дружно.

Събитието се провежда с поддръжката на А1, Allterco Robotics, бензиностанции ЕКО, Софийска вода, Select Asset Management, Florina, Nimm2 Smile Gummi, в партньорство със Столична община, Българска федерация по лека атлетика, състезателен клуб „ Приорити спорт “, Бадминтон зала „ Европа “, Хокей клуб НСА, Спортен клуб „ Айки Будо “, Клуб тенис на маса НСА, Клуб по фехтовка „ Младост “ и Спортен клуб по карате киокушин „ Канку “. Медийни сътрудници на събитието са телевизия Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, tialoto.bg, радио N-Joy и New Level Channel.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР