Източник и видео: Нова ТвЖената, която беше убита в столичния

...
Източник и видео: Нова ТвЖената, която беше убита в столичния
Коментари Харесай

Убитата в „Младост” била изнудвана от жертвите си

Източник и видео: Нова Тв

Жената, която беше убита в столичния квартал „ Младост ” в четвъртък вечерта, била изнудвана от хора, които са били нейни жертви в предишното. Това беше обявено на брифинг на полицията и Специализираната прокуратура.

„ Назад във времето е имало сигнали против нея от жители и юридически лица за разнообразни финансови интервенции. За момента версията е неуредени финансови взаимоотношения, само че се проверяват и персонални претекстове ”, съобщи шефът на Главна дирекция „ Национална полиция ” Христо Терзийски.

Говорителят на Специализираната прокуратура Сийка Милева пък уточни, че

най-вероятно убитата е жертва на проведена незаконна група .

„ Била е изнудвана от лица, които са пострадали от нейни дейности в предишното ”, уточни Милева.

От думите на Милева и Терзийски стана ясно, че последното досъдебно произвеждане, което е водено против убитата, е за взети от нея 150 000 лева, които тя трябвало да вложи във финансови интервенции, които да доведат до облага.

„ Търсим претекст, само че в последните години претекстове има доста ”, добави Терзийски. Той отхвърли да разкрие какво тъкмо е оръжието на убийството.

Застреляната е 47-годишната Станка Марангозова.Инцидентът е станал минути преди 21 ч., когато тя е била открита от мъжа, с който живее на брачен начала.

Установено е, че дамата е била с огнестрелна рана в главата. До нея е бил мобилният ѝ телефон. Вероятно е убита, до момента в който е паркирала.

Името ѝ се свързва с финансови измами в интервала 2009-2011. Тя е взела участие е във финансови пирамиди за над 65 млн. лева. NOVA научи, че Марангозова има наказателно дело с иск за 1 400 000 лв. от Софийския областен съд. Справка в Търговския указател сподели, че тя е имала и записана компания, като е взела участие и в други компании дружно с Динко Геров, с който е живеела на фамилни начела.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР