Изтичането на прихванато обаждане от Русия за британските войски беше

...
Изтичането на прихванато обаждане от Русия за британските войски беше
Коментари Харесай

Русия изтече прихванато обаждане за британските войски „лош ход“ и Путин ще плати - експерт

Изтичането на прихванато позвъняване от Русия за английските войски беше „ неприятен ход “ на Владимир Путин – и той ще заплаща за това дълго период, споделя специалист.

Главнокомандващият на немските военновъздушни сили генерал-лейтенант Инго Герхарц загатна по какъв начин английските войски са „ на място “ в Украйна по време на диалога, ход, който съгласно известията е убедил Москва, че съдружниците от НАТО се готвят да се бият.

Частният 38-минутен диалог с офицери от военновъздушните сили и военачалник посредством платформа WebEx също се базира на това по какъв начин Англия и Франция доставят ракети Storm Shadow в Киев - и по какъв начин те могат да бъдат употребявани за унищожаването на Керченския мост, свързващ Русия с Крим.

Съобщава се, че самото телефонно позвъняване е било излъчено по следената от страната съветска телевизия. Мат Кувортруп, професор по политически науки и интернационалните връзки в университета Ковънтри, сподели пред Mirror: „ Това е плач, само че е сигнал за пробуждане “. Той добави, че това демонстрира а...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР