Изслушванията в Международния съд на ООН за израелската окупация на

...
Изслушванията в Международния съд на ООН за израелската окупация на
Коментари Харесай

Рияд ал Малики: САЩ не трябва да продължават хегемонията си в Международния съд

Изслушванията в Международния съд на Организация на обединените нации за израелската окупация на палестински територии не престават. Палестинският външен министър Рияд ал Малики съобщи пред медии отвън съда, че Съединени американски щати не би трябвало да продължава хегемонията си в Международния съд.

„ Изправени сме пред хегемонията на Съединени американски щати, ето за какво дойдохме в Международния съд. Смятаме, че хегемонията на американците не би трябвало повече да продължава “, сподели външният министър на Палестина.

На 19 февруари започнаха 6-дневните чувания на Международния съд на Организация на обединените нации. На тях се разискват правните последствия от израелската окупация на палестинските земи.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед8558Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед8547Проф. Стоян Денчев: Според мен извънредно време е сглобката да се разглобиАлтернативен Поглед9208България, единствена посредством Политическа партия АБВ, бе показана във форума „ За свободата на нациите “ в МоскваАлтернативен Поглед19524Веселин Киров: ЕНП е огромната губеща - ще бъде принудена на консенсуси с " Идентичност и народна власт " Алтернативен Поглед22868Веселин Киров: Френските либерали на Макрон се срутват до 14% преди евровота. Льо Пен качва 34%Алтернативен Поглед374867Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252513Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед231356Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114281Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед95904Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четени  Панко Анчев Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР