Изследванията, направени в Русия, не са установили следи от отравяне

...
Изследванията, направени в Русия, не са установили следи от отравяне
Коментари Харесай

Кремъл: Изследванията направени в Русия не са установили следи от отравяне на Навални |

Изследванията, направени в Русия, не са открили следи от отравяне в организма на Алексей Навални.

Това съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков в отговор на изказванията на немското държавно управление, че, заяви РИА Новости. 

Песков изясни, че генералната прокуратура на Русия е изпратила до немската страна публично питане по случая, само че формален отговор не е последвал.

Той добави, че съветските лекари са предложили продан на данни, само че към този момент не са получили отговор от немските си сътрудници. 

Говорителят на Кремъл изясни, че преди превозването на Навални в Берлин са били направени поредност от проучвания в сходство с всички интернационалните стандарти, само че по този начин и не са били открити никакви отровни субстанции.

Говорителят на съветското министерство на външните работи Мария Захарова дефинира изказванията на Берлин като осведомителна акция против Русия.

" Германското външнополитическо ведомство не е предоставило на съветския дипломат в Берлин Сергей Нечаев никакви доказателства за отравянето на Навални ", съобщи Захарова в ефира на държавната телевизия.

Новината от Германия докара до намаление на борсовите показатели в Русия и до поевтиняване на рублата по отношение на $ и еврото.

44-годишният опозиционер Навални припадна в аероплан на път от Томск за Москва на 20 август, откакто пил чай на летището. Самолетът кацна спешно в сибирския град Омск, в чиято болница го сложиха в кома, след което бе превозен в берлинската болница " Шарите " по гледище на фамилията му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР