Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за смяна

...
Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за смяна
Коментари Харесай

Противоракова пица и машина за смяна на памперси спечелиха Антинобеловите награди

Изследвания върху противораковите свойства на пицата и машина за промяна на памперси са измежду тазгодишните лауреати на Антинобелови награди, присъждани за ексцентрични хрумвания и неуместни научни достижения, които постоянно карат хората да почесват глави в неразбиране, оповестиха международните организации.

29-ата шеговита гала за антиотличията се състоя в Харвардския университет в Бостън, Масачузетс. Лауреатите получиха в брой 10 трилиона обезценени зимбабвийски $.

Антинобеловата премия в региона на медицината беше присъдена на италианеца Силвано Галус, който дружно с сътрудниците си събира доказателства за потребните за здравето и противораковите свойства на пицата. По мнението на учените е значимо тестеното произведение да е приготвено в Италия.

В категорията за здравно обучение бяха отличени американски експерти, съгласно които образованието на хирурзи да правят ортопедични интервенции е толкоз елементарно, колкото и дресировката на делфини или кучета. За задачите на изследването си американците ползват точно техника за образование на животни.

Призът за биология отиде при интернационален екип, открил, че умрелите намагнетизирани хлебарки се "държат " друго от живи намагнетизирани хлебарки.

Отличието за логика на психиката получи немският академик Фриц Щрак, разкрил, че държането на писалка в устата провокира усмивка. След това той потвърждава и противоположното.

В категорията за физика бяха "почетени " интернационалните откриватели, проучили задълбочено по какъв начин и за какво вомбатите отделят кубични изпражнения.

С Антинобелова премия за анатомия бяха отличени французите Роже Мюсе и Бура Бенгудифа за отчитане на температурната асиметрия на скротума (мъдна торбичка) при голи и облечени пощальони във Франция.

В категорията за химия призьори станаха японски откриватели, отчели количеството слюнка, отделяно ежедневно от 5-годишно дете - половин литър.

Премията за инженерство завоюва иранецът Иман Фарахбакш, изобретил машина за промяна на памперси. Лауретът не участва на награждаването, само че е изпратил видеообръщение, което съгласно уредниците не е пристигнало до началото на церемонията.

С антиотличието за стопанска система се окичиха учени от Турция, Холандия и Германия, тествали банкнотите на коя страна най-успешно популяризират рискови бактерии. Изследователите стигат до извода, че най-мръсни са американският $ и румънската проливам.

Антинобелът за мир отиде при учени от Англия, Саудитска Арабия, Сингапур и Съединени американски щати, създали опит да измерят удоволствието от чесането.

Антинобеловите награди са учредени през 1991 година за да бъде почетено необикновеното творчество и богатото човешко въображение, както и да се подтиква ползата на хората към науката, медицината и технологиите. От 1999 година шеговитите призове се присъждат в 10 области, част от които съответстват с Нобеловите награди. Съучредителят на оценките Марк Ейбрахамс, създател и редактор на сп. "Годишник на невероятните проучвания ", закри шоуто с думите: "Ако не сте спечелили Антинобелова премия, и изключително в случай че сте спечелили, повече шанс следващата година ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР