Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши

...
Изследвания показват, че приемът на алкохол може чувствително да повиши
Коментари Харесай

Кои видове алкохол най-мощно стимулират женския оргазъм

Изследвания демонстрират, че приемът на алкохол може сензитивно да увеличи либидото при дамите. Доказано е, че алкохолът покачва равнището натестостерон при дамите, като примамва тези, при които отсъства предпочитание и желание за секс. Дори малко количество, може да се окаже от значително значение във връзка с сексуалността. Ефектът с алкохола е най-силно изразен при дамите, които пият противозачатъчни, тъй като при тях равнището на тестостерон е доста намалено. Алкохолните питиета ни освобождават от свенливост и нежелани задръжки, позволявайки ни по-голямо полово изложение. Но дали всички типове алкохол оказват помощ на женския оргазъм или има такива, които са по-добри от други? За вас избрахме най-хубавите стимулатори на женската върхова точка.

Коняк
Италиански учени открили, че конякът работи мощно върху женския оргазъм. Според техните проучвания, тази напитка най-силно подтиква желанието за секс при дамите. Напитката покачва равнището на тестостерон в кръвта, а танините в нея опияняват бързо. Конякът понижава кръвното налягане, като уголемява кръвоносните съдове.

Шампанско
Дори единствено при типа на балончетата в него, дамите приповдигат настроението си. Но не прекалявайте с количеството, задоволително е напълно малко от ендорфините в напитката, с цел да бъдете в подобаващата конфигурация за вечерта. За него се знае, че бил необятно употребен афродизиак от европейците през 19-ти век.

Виното
Виното е потвърдило своите чудати свойства, изключително в случай че е смесено с някои подправки. Изпробвайте го да вземем за пример с джинджифил, канела, карамфил, ванилия и захар и ще постигнете по този начин мечтаното „ О! ".

Коктейл
Ако пък нито едно от тези мощно стимулиращи оргазма ви напитки не ви е обичано, постоянно можете да забъркате алкохолен коктейл с някоя от подправките, настояща на вашата полова мощност. Например мартини с ванилия и мед или джин с кардамон и сок от грейпфрут.

Не забравяйте, че всеки алкохол ще ви отпусне и даде самонадеяност, само че в случай че не се задоволявате с малко, огромните количества могат да реализират противоположния резултат. Бъдете внимателни и не прекалявайте с чашките, с цел да не неуспехите вечерта.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР