Изследване във Великобритания показва, че младите хора са дори по-отворени

...
Изследване във Великобритания показва, че младите хора са дори по-отворени
Коментари Харесай

1/3-та от британските младежи допускат, че не са хетеросексуални

Изследване във Англия демонстрира, че младежите са даже по-отворени към изпробване със сексуалността си, в сравнение с представители на предходните генерации, оповестява английското издание " Телеграф ", представено от БГНЕС.
2/3 от „ Поколението Z”, което включва родените от 1990 до 2000 година се разпознават като само хетеросексуални, което е в прорез с предходните генерации, демонстрират проучването.
Данните от изследването на Ипсос Мори демонстрират, че 66% от младежите на възраст сред 16 година и 22 година се самоопределят като „ напълно хетеросексуални”, като това е най-ниският измерен резултат. При идващото „ Поколение Y”, родени сред 1980 година и 1990 година процентите са 71, а при родените сред 1970 година и 1980 година процентите са 85, най-голям е процентът при родените сред 1950 година и 1960 година – 88.
Според откривателите обществените мрежи и медии евентуално въздействат на младите да одобряват повече другите типове половост, защото има доста информация по тематиката в интернет.
Ханна Шримптън един от създателите в проучването споделя, че сега има „ доста по-разнообразна информация за другите типове метод на живот на другите хора, с помощта на обществените технологии.”
„ В частност това потомство на младежи израства във време, когато двойствеността на половете е подложена на подозрение на всички места по света и това визира техният метод на гледане на пол, половост и всички одобрени маркери за идентификация ”, споделя тя.
Според данните сега има доста по-отворено схващане за сексуалностите разнообразни от хетеросексуалните. Като при проучване през 2016 година единствено 2% от хората на 16 години са декларирали, че са част от ЛГБТ общността, като тези проценти са с 1.7% по-високи от резултатите получени при същото проучване година по-рано. Към момента този % е 4.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР