Изследване показва, че малко известна диета, която ви позволява да

...
Изследване показва, че малко известна диета, която ви позволява да
Коментари Харесай

Строго секретен хранителен план ви позволява да намалите телесните мазнини - и да ядете каквото ви харесва

Изследване демонстрира, че малко известна диета, която ви разрешава да съставяте свои лични ястия, понижава телесните мазнини и оказва помощ за загуба на тегло.

Волюметричната диета е хранителен проект, предопределен да предизвиква загубата на тегло, като ви кара да се насищате с повече нискокалорични и богати на хранителни субстанции храни. Целта е да се понижи възприятието на апетит, като в същото време се предизвикват други здравословни привички, като постоянни извършения и потребление на дневник за храна. Хранителният проект, основан на книга на учения по хранене доктор Барбара Ролс, твърди, че ви оказва помощ да се чувствате сити, до момента в който приемате по-малко калории, и предлага задълбочени насоки, предписания и препоръки по какъв начин да изчислите калорийната компактност на най-обичаните от вас храни.

По създание храни с ниско наличие на калории и високо наличие на вода, като плодове, зеленчуци и супи, би трябвало да се употребяват в по-големи размери, оставяйки по-малко място за храни с високо наличие на калории като би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР