Изследване на някои от най-популярните филми в Холивуд показва, че

...
Изследване на някои от най-популярните филми в Холивуд показва, че
Коментари Харесай

Изследване разкрива кои са най-вулгарните актьори в Холивуд

Изследване на някои от най-популярните филми в Холивуд демонстрира, че от 40-те години на предишния век неприличните думи във филмите са се увеличавали, с цел да доближат пика си през 90-те години, а по-късно последователно са почнали да понижават.
Разследват финансирането на кино лентата „ Вълкът от Уолстрийт ” Става дума за 100 млн. $, получени от доведения наследник на малайзийския министър председател Истинският „ вълк от Уолстрийт ” разкри някои от бизнес тайните си Специално за феновете на bTV той показа и три лесни стъпки, с които можем да забогатеем
Въпреки това най-вулгарният американски филм е “Вълкът от Уолстрийт” от 2013 година Именно поради него класацията за най-вече псуващите във филмите артисти се оглавява от комика Джона Хил и от носителя на " Оскар” Леонардо ди Каприо.

Снимка: Getty Images

Останалите артисти в класацията са Самюъл Джаксън, Адам Сандлър, Ал Пачино, Дензъл Уошингтън, Били Боб Торнтън, Сет Роугън, Брадли Купър и Дани Макбрайд.
Ди Каприо и Де Ниро ще играят дружно в идващия филм на Скорсезе Снимките стартират напролет
Джона Хил оглавява и класацията за актьорите, които най-често употребяват вулгарни думи. Той го прави по 23 пъти на всеки 1000 думи във филмите, в които взе участие.

На уеб страницата LadyZone.bg може да прочетете повече по тематиката:
Запушете си ушите - Джона Хил и Леонардо ди Каприо са най-вулгарните артисти в Холивуд 23 от всеки 1000 думи на комика Джона Хил са вулгарни
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР