Изританата в гръб 26-годишна жена заяви, че не приема извиненията

...
Изританата в гръб 26-годишна жена заяви, че не приема извиненията
Коментари Харесай

Ритнатата жена: Не приемам извиненията на българина!

Изританата в тил 26-годишна жена съобщи, че не приема извиненията на българския жител Светослав Стойков, заяви берлинското издание BZ.

Българският жител се изправи пред съда поради нахлуване, осъществено през октомври 2016 година в берлинското метро. Разпространените фрагменти провокираха вълна от отвращение.

Светослав Стойков изрита в тил непозната, след което избяга и се укри. Пред съда той показа, че е работил под въздействието на алкохол и опиати.

Нападателят се извини на студентката Яна Курцман, само че тя отхвърли да одобри извиненията му. „ Чух извинението и бих желала да го приема, само че не мога. Той би трябвало да понесе отговорност за стореното “, съобщи потърпевшата жена.

През проверяващите тя показа детайлности за случая. Тя е слизала към метрото със слушалки в ушите, когато е била изритана в тил. На място се притекли очевидци, някои от които събрали нещата й от земята, а други се обадили на незабавна помощ.

Макар физическите рани да са зараснали, по-трудно е било с психическите. Няколко месеца изританата дама не е била на себе си и се наложило да потърси помощ от психолог. След лечението се усеща по-добре, въпреки излизането сама вечер да продължава да буди паника у нея.

Германската прокуратура повдигна обвинявания на нападателя. Светослав Стойков призна виновността си пред съда и съобщи, че е работил под въздействие на алкохол и дрога.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР