Израснали в района на Ню Йорк — Уайкоф, Ню Джърси,

...
Израснали в района на Ню Йорк — Уайкоф, Ню Джърси,
Коментари Харесай

Запознайте се с дебютния брат и сестра на Jonas Brothers: бръмчащата банда Lawrence

Израснали в региона на Ню Йорк — Уайкоф, Ню Джърси, с цел да бъдем точни — Jonas Brothers реализираха най-хубавия триумф, когато стартираха своя поход в Северна Америка през 2023 година, наречено просто The Tour, с две разпродадени концерта на Yankee Stadium през август.

Но за различен локален родственик, който беше открит за JoBros — Лорънс, предвождан от Клайд Лорънс и по-малката му сестра Грейси — имаше смесени страсти по отношение на дебюта им на стадиона в дома на Бомбардировачите от Бронкс.

„ Определено беше много бясно да изиграя нюйоркски щапел по този метод “, сподели Грейси пред The ​​Post. „ От друга страна, ние сме върли почитатели на Метс, тъй че ни се стори гранично неверно. “

Все отново локалните поданици на Манхатън съумяха да загърбят бейзболната си обвързаност към Голямата ябълка – най-малко за две нощи – с цел да приготвят сцената за триото „ Sucker “.

„ Искам да кажа, че освен е толкоз известно място и е толкоз огромна работа като жителите на Ню Йорк, само че и с това, че това са първите ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР