Израелският външен министър Ели Коен и палестинският му колега Рияд

...
Израелският външен министър Ели Коен и палестинският му колега Рияд
Коментари Харесай

Жозеп Борел: Поканих външните министри на Израел и Палестина на извънредна среща

Израелският външен министър Ели Коен и палестинският му сътрудник Рияд ал Малики са поканени да вземат участие в изключителна среща на европейските министри на външните работи по-късно през днешния ден, с цел да обсъдят обстановката в Израел и района, заяви висшият представител на Европейски Съюз по външните работи Жозеп Борел, представен от Ройтерс.

" Поканих (израелския) външен министър да взе участие в срещата на министрите на външните работи на Европейски Съюз, която привиквам през днешния ден следобяд. Поканих също по този начин и палестинския външен министър Малики да се изкаже на срещата и да показа гледната точка на палестинската власт ", написа Борел в обществената платформа " Екс ".

Министрите от Европейски Съюз ще беседват в Маскат, столицата на Оман, където към този момент е планувана среща на външните министри на Европейски Съюз и Съвета за съдействие в Залива (ССЗ), съобщи Българска телеграфна агенция. Някои министри ще участват персонално, а други ще вземат участие в срещата посредством видеоконферентна връзка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР