Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че неговото правителство не изключва

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху заяви, че неговото правителство не изключва
Коментари Харесай

Нетяняху обмисля военна помощ за Украйна

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху съобщи, че неговото държавно управление не изключва опцията за военна помощ на Украйна . Досега Израел се ограничаваше до филантропичната помощ, която страната дава на Украйна още от първите дни на войната, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Според Нетаняху Израел даже е подготвен да обмисли доставката на най-новата система за противовъздушна защита " Железен купол " за отбрана на украинското небе , макар че израелската страна преди този момент е упорствала, че тази система не е предопределена за потребление в толкоз обширни територии като Украйна.

Нетаняху не даде съответни обещания , само че също по този начин сподели, , в случай че има единодушие за това от воюващите страни и Съединени американски щати.

По думите му към него към този момент са се обръщали с сходно предложение в началната фаза на войната, само че тогава той е бил водач на опозицията и не е поел ролята на медиатор.

Освен това израелският министър председател сподели, че, който доставя оръжие на Русия, индиректно оказва помощ и на Украйна във войната.
 Украйна си навлече гнева на Иран с коментар за офанзивата против военния цех
Украйна си навлече гнева на Иран с коментар за офанзивата против военния цех

Техеран привика шарже д`афера на Украйна по случая
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР