Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова основния си съперник Бени Ганц

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова основния си съперник Бени Ганц
Коментари Харесай

Нетаняху призова Ганц да съставят правителство в Израел

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху прикани главния си противник Бени Ганц да сформират държавно управление, защото резултатите от изборите демонстрираха и двамата без явен път към коалиция на болшинството.

Нетаняху съобщи, че избира да образува дясна коалиция, само че резултатите демонстрират, че това не е допустимо.
Патова обстановка в Израел: Двете съществени партии с еднакъв брой депутати Това постанова привличането на няколко по-малки съдружни колегата
Признанието е съществено развиване след общите избори в Израел във вторник, които слагат пред несъблюдение стремежът на Нетаняху да стане най-дълго служилият министър председател на страната.

„ По време на изборите приканих за основаване на дясно държавно управление. За страдание резултатите от изборите демонстрират, че това не е възможно”, добави той.
Бенямин Нетаняху и Бени Ганц с изравнени позиции след парламентарните избори в Израел Израелските екзитполове демонстрират много спорни резултати, които са прекомерно близки, с цел да се каже кой печели изборите
Премиерът прикани Ганц да бъде формирано „ държавно управление за необятно единение през днешния ден “.

Лидерът на центристката партия „ Синьо и Бяло” Ганц още не е дал отговор, само че и той неведнъж приканва за държавно управление за единството.

В същото време не е ясно дали ще одобри да сформира държавно управление с Нетаняху, който е изправен пред допустимо обвиняване в корупция в идващите седмици.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР