Израелският министър на отбраната Бени Ганц нареди мобилизацията на 9

...
Израелският министър на отбраната Бени Ганц нареди мобилизацията на 9
Коментари Харесай

Израел мобилизира 9000 запасняци

Израелският министър на защитата Бени Ганц подреди мобилизацията на 9 000 запасняци. Това заяви " Седми канал " на израелската телевизия.

По-рано формалният представител на израелската войска бригаден военачалник Хидай Зилберман съобщи, че армията е " подготвена да стартира сухопътна интервенция всеки миг ".

Вестник " Джерусалем пост " проектът за сухопътната интервенция би трябвало да бъде показан на началника на Генералния щаб Авив Кочави. Няколко бригади към този момент са ситуирани по границите на бранша - парашутисти, пехотинци и бронирани елементи.
 Израелската войска чака утвърждение за сухопътно навлизане в Газа
Израелската войска чака утвърждение за сухопътно навлизане в Газа

67 души починаха при Военновъздушни сили удари по Газа, а 7 души починаха от офанзиви на Хамас против Израел

През миналия ден израелската войска ускори обстрела по цели на придвижването Хамас в Газа. Пострадаха постройките на Министерството на финансите и офиса на Ислямската национална банка в град Газа. В сряда в бранша беше унищожена една от най-високите здания в анклава Ал-Шурук, където бяха ситуирани офиси на редица медии и компании, търговски магазини и жилищни жилища.

Както споделиха военните, ударите се правят допустимо най-точно, локалното население получава ранни предизвестия за точките, където ще бъде нанесена стачката. Израелските военни считат, че доста цивилен обекти в Газа се употребяват от Хамас за военни цели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР