Израелските военни нанесоха превантивен удар по подземен комплекс на територията

...
Израелските военни нанесоха превантивен удар по подземен комплекс на територията
Коментари Харесай

Израел удари подземен комплекс на Западния бряг

Израелските военни нанесоха " предпазен удар " по под земята комплекс на територията на джамията Ал-Ансар в Дженин на Западния бряг.

Това заяви Би Би Си.

От израелската войска показаха в изказване, че под джамията има " терористична клетка от Хамас и бойци на Ислямския джихад, които са виновни за организирането на няколко терористични офанзиви през последните месеци и се готвят да извършат офанзива в близко бъдеще ".

По-рано " Ройтерс " заяви, базирайки се на палестински лекари, че двама палестинци са били убити при въздушен удар над Дженин рано сутринта в неделя.

" Службата за кола за спешна помощ на Палестинския Червен полумесец заяви, че ударът е поразил регион покрай джамията Ал-Ансар в бежанския лагер Дженин, цитадела на палестински екстремисти в региона ", написа " Ройтерс ".

Палестинският бежански лагер, ситуиран в град Дженин в северната част на окупирания Западен бряг, е учреден от UNRWA (Агенцията на Организация на обединените нации за подкрепяне на палестинските бежанци в Близкия изток) през 1953 година Оттогава се трансформира в цитадела на групировките Ислямски джихад и Хамас.

През юли израелската войска организира огромна военна интервенция в лагера Дженин.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР