Израелските телевизии току-що съобщиха, че 13 заложници от Газа са

...
Израелските телевизии току-що съобщиха, че 13 заложници от Газа са
Коментари Харесай

Хамас освободи 13 заложници от Газа, Израел ще воюва за всичките 240

Израелските малките екрани преди малко оповестиха, че 13 заложници от Газа са предадени на Египет. Малко преди този момент бе обявено, че израелският министър председател Бенямин Нетаняху и министърът на защитата Йоав Галант ще следят персонално процеса на предаването на заложници по договорката за примирието, написа Der Standart.

По-рано през днешния ден израелският министър на защитата Йоав Галант сподели, че примирието с Хамас е " къса отмора ", преди Израел да възобнови военните дейности в цялостен мащаб. Това той е оповестил, в диалог с италианския си сътрудник, който е на посещаване в Тел Авив, оповестиха от кабинета му, съобщи Военновъздушни сили.

Думите на министъра на защитата идват точно в миг, когато Израел се готви да одобри 13 заложници, които би трябвало да бъдат освободени от " Хамас " в подмяна на освобождението на 39 палестински пандизчии, които са част от четиридневното помирение с „ Хамас “.

" Ще има къса пауза и по-късно ще продължим да действаме с цялостна военна мощност. Няма да спрем, до момента в който не реализираме задачите си: унищожаването на " Хамас " и връщането на заложниците от Газа в Израел - те са 240 и това е, което не можем да приемем и не можем да толерираме ", сподели Галант.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР