Израелските сили разширяват наземните си операции в цялата територия на

...
Израелските сили разширяват наземните си операции в цялата територия на
Коментари Харесай

Израел разширява наземните си операции

Израелските сили уголемяват наземните си интервенции в цялата територия на Ивицата Газа. Това разгласи представителят на армията.

Основна цел на този стадий били командните центрове, оборудванията за предпазване на оръжия и тунелите. По-рано представители на Израел оповестиха, че са унищожили близо две трети от откритите над 800 тунела, построени от „ Хамас ”.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 1176
От Организация на обединените нации приканиха за преустановяване на огъня, защото по данни на филантропичната организация четирима на всеки пет души е трябвало да бъдат разселени през последните два месеца война.

„ В най-скоро време съглашението би трябвало да бъде възобновено. Те би трябвало да се върнат към тази филантропична пауза, преустановяване на огъня - наречете го както желаете, с цел да може още веднъж да стартират всички по-благоприятни процеси. Включително доставките на помощ в Газа. Мирният развой беше подценяван, съвсем осмиван в продължение на толкоз доста години. Е, всичко, което се случи през последните шест, седем седмици, потвърждава, че това е било колосална неточност ”, съобщи Филипо Гранди, висш комисар на Организация на обединените нации за бежанците.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР