Израелските лидери имат абсолютно всички права и отговорности“ да преследват

...
Израелските лидери имат абсолютно всички права и отговорности“ да преследват
Коментари Харесай

Джон Кърби: Израел има „допълнителна тежест“ да направи всичко възможно, за да защити невинни животи в Газа

Израелските водачи имат „ безусловно всички права и отговорности “ да преследват Хамас в отговор на терористичната офанзива, подхваната от въоръжената формация за израелски цивилни и бойци на 7 октомври, сподели Джон Кърби, координатор на Съвета за национална сигурност за стратегически връзки, пред " CBS Mornings " в понеделник.

Но защото Газа е толкоз гъсто обитаема, сподели Кърби, Израел има „ спомагателна тежест да се уверим, че вършат всичко допустимо, с цел да защитят почтен живот “ на палестинската територия.

„ Как го вършат, това в действителност е за тях “, сподели Кърби.

война против бойците на Хамас. Зърнисто видео на израелските сили за защита демонстрира танкове, които се търкалят на територията, до момента в който наземните интервенции се усилват.

Военните настояват, че са умъртвили десетки бойци на Хамас, които са се барикадирали в здания в гъсто натъпканата линия земя – и в голяма мрежа от тунели, изкопани под тях.

Във връзка с това. за повече от 220 заложници, в това число американски жители, които бойците на Хамас взеха на 7 октомври, Кърби сподели, че Съединени американски щати имат доста лимитирана информация за тях, „ тъй като не сме на място “.

Но той сподели: „ Искаме да ги върнем вкъщи при фамилиите им. Мога да ви кажа, че работим безусловно на час. “

Дебора Пата, Агнес Reau и Tucker Reals способстваха за тази публикация.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР