Израелската телевизия съобщи, че забавя излъчването на минисериал, пародиращ опит

...
Израелската телевизия съобщи, че забавя излъчването на минисериал, пародиращ опит
Коментари Харесай

Заради Евровизия Израел отложи излъчване на сериал за гей-терорист

Израелската телевизия заяви, че забавя излъчването на минисериал, пародиращ опит на джихадисти да саботират конкурс, сходен на Евровизия, след предизвестия от Европейския съюз за радиоразпръскване (ЕСР).
" Douze Points " споделя за гей артист от мюсюлмански генезис, представящ Франция на интернационален конкурс за песни, който е изнуден от групировката „ Ислямска страна “ да извърши нахлуване в Тел Авив.
Комедията с три епизода трябваше да бъде излъчена по KAN през май, същия месец, в който финалистите на Евровизия ще се състезават в Тел Авив, в това число французина Билал Хасани - гей артист от марокански генезис.
Когато през февруари се появиха информации за сериала и неговите подобие с действителността, от EСР споделиха, че са взели участие в " градивни полемики " с KAN по този въпрос, като израелският оператор траял да държи „ Douze Points " да бъде излъчен по проект.
„ Французите схващат от комедия “, сподели говорителка.
В понеделник от КАN обявиха, че са получил писмо от ЕСР, в коетоима предизвестие, че излъчването на сериала в Израел може да има " обилни последствия за сигурността, политиката и закона ", като се изключи че съставлява нарушаване на съглашения сред двете институции.
Заради митинга на EСР, комисията по наличие на KAN " реши да утвърди предаването едвам след Евровизията ", с цел да не се стигне до това Европейският съюз да промени местоположението на надпреварата.
" Членовете на комисията считат, че публичният интерес постанова публичният оператор да се въздържа от застрашаване на конкуренцията в Израел по някаква причина ", се споделя в изказването на КАН.
" Сериалът ще бъде част от разписанието на излъчването след финала на надпреварата ", споделиха от KAN.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР