Израелската компания „Шидав“ търси български производители на строителни материали. Това

...
Израелската компания „Шидав“ търси български производители на строителни материали. Това
Коментари Харесай

Израелска компания търси български строителни материали

Израелската компания „ Шидав “ търси български производители на строителни материали. Това е една от водещите израелски компании за импорт на строителни произведения.

Запитването е отправено до Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) посредством комерсиалния ни представител в Тел Авив Камен Минков. Компанията се интересува от дребни и огромни принадлежности – чукове, клещи, триони, стълби, лопати, мотики, гвоздеи, въжета от желязо, поцинковани мрежи, стоманени стълбове (прътове) за ограда и други Фирмата търси производители на водопроводни и канализационни тръби от PVC с всички разновидности на съединения, строителни колички с едно колело и силикони за строителството.

Освен това демонстрира интерес за импорт на хигиеничен фаянс – тоалетни чинии, моноблокове, умивалници. Дори дава опция за съдействие с производители на смесители за чешми, които желаят да вършат продукцията с марката на израелската компания. „ Шидав “ продава продукти, които са направени от разнообразни производители, особено за нея и под нейния бранд.

Българските компании могат да се обръщат към ИАНМСП и СТИВ Камен Минков непосредствено на e-mail: [email protected]

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР