Израелската държавна отбранителна корпорация Рафаел е готова да инвестира в

...
Израелската държавна отбранителна корпорация Рафаел е готова да инвестира в
Коментари Харесай

Израел с предложения за партньорство в превъоръжаването на армията

Израелската държавна отбранителна корпорация " Рафаел " е подготвена да влага в България, заяви пред български публицисти в Тел Авив нейният президент. Целта е посредством кооперация с български компании и създаване на индустриални мощности у нас да взе участие в модернизирането на армията.

Четвърто потомство противотанкови ракети, които към този момент нямат аналог в света, са гордостта на израелската корпорация. Нашият екип бе позволен до едни от индустриалните центрове, основан край Хайфа.

" Така наподобяват ракетите " Спайк ". Тяхната далекобойност е от 4,5 до 5,5 километра или както ги назовават - палач на такове ".

Чрез тях може да бъде унищожена бронирана цел или бункер на съперника, без даже да има видимост.

От вицепрезидента на корпорацията, бригаден военачалник Лури, разбирам, че тяхната упоритост е монтажът на ракетни установки, артилерийско и стрелково въоръжение в куполи на бойни машини да се прави в България, посредством съдействие с държавната " Терем " и още две частни сдружения.
о.з. бриг. военачалник Майкъл Лури: " Производствената част е въпрос на трансфер на индустриални качества. Не е просто взимане,прехвърляне и инсталиране в България. Това е градеж на здания, образование на техници и инженери и превръщането им в сътрудници ".
Според него първите доставки могат да стартират не по-рано от година.

Само с този джойстик, няколко копчета и този екран, стрелецът може да прихване няколко цели и да ги порази изцяло безвредно, защото той не се намира в купола на бойната машина.

В сърцето на Тел Авив е ситуирана щаб квартирата на корпорацията. Нейният президент, бригаден военачалник Хер-Евен, изясни, че разчита на дълготрайно партньорство.
о.з. бриг. военачалник Йоав Хер-Евен: Когато стартираме да работим в една страна, не е единствено за един артикул. Това е дълго пътешестване, това е стратегическо партньорство. Ние ще бъдем доста щастливи и горди да подкрепим всички потребности на въоръжените ви сили.
Противоракетната система " IRON DOME " или " Железен купол ", с която Израел сполучливо пази територията си, може елементарно да се приспособява и за потребностите на българската войска.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР