Израел си е поставил за цел да отвори икономиката си

...
Израел си е поставил за цел да отвори икономиката си
Коментари Харесай

До 5 април Израел ще ваксинира всички над 16-годишна възраст

Израел си е сложил за цел да отвори стопанската система си до 5 април, откакто е ваксинирал против ковид всички подобаващи за имунизация хора в страната, съобщи БНР. Това разгласи израелският министър председател Бенямин Нетаняху, съобщи Ройтерс.

Той сподели, че чака до края на март всички израелци на и над 16 години, подобаващи за имунизация, да бъдат имунизирани против ковид, което ще разреши стопанската система да възобнови работа на 5 април. " Четвъртият стадий - до края на март имаме намерение да имунизираме всички възрастни жители над 16 години. През април желаеме да реализираме цялостно отваряне. Разбира се, всичко зависи от % болни. Но в случай че съблюдаваме разпоредбите, ще го реализираме ".

Премиерът също по този начин заяви, че Израел договаря за разкриване на две предприятия на „ Пфайзер “ и на „ Модерна “ в страната. Това на „ Модерна “ ще създава шишенца за ваксини, а това на „ Пфайзер “ ще прави научно-изследователска активност. Парламентът на Израел позволи на министерството на опазването на здравето да оповестява на други институции персонални данни на хората, които не са имунизирани. Целта е съответните органи да предизвикват жителите да се имунизират, обръщайки се непосредствено към тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР