Израел ще трябва да живее с избора, който прави дали

...
Израел ще трябва да живее с избора, който прави дали
Коментари Харесай

Зеленски: Израел ще трябва да живее с избора дали да помогне за защитата на Украйна



Израел ще би трябвало да живее с избора, който прави дали да помогне за отбраната на Украйна от съветската инвазия. Това изявление украинският президент Володимир Зеленски по време на включване по видеовръзка на съвещание на израелския парламент Кнесет, оповестява Ройтерс.

Правейки съпоставяне сред съветската атака и проектът на нацистите за изтреблението на евреите, Зеленски сложи под въпрос нежеланието на Израел да продаде отбранителната си противовъздушна система " Железен купол " на Украйна.

" Всички знаят, че вашите системи за противоракетна защита са най-хубавите и че несъмнено можете да помогнете на нашия народ, да спасите живота на украинци, на украинските евреи ", сподели той.

" Бихме попитали за какво не можем да получим оръжия от вас, за какво Израел не е наложил мощни наказания на Русия или не оказва напън върху съветския бизнес. Така или другояче, изборът е ваш, братя и сестри, и тогава би трябвало живеете с вашия отговор, жители на Израел ", уточни в изявлението си Зеленски.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР