Израел ще позволи на ваксинирани групи чуждестранни туристи да влизат

...
Израел ще позволи на ваксинирани групи чуждестранни туристи да влизат
Коментари Харесай

Без COVID-19! Израел отваря за ваксинирани туристи

Израел ще разреши на имунизирани групи задгранични туристи да влизат в страната от 23 май, се споделя в взаимно изказване на министерствата на опазването на здравето и туризма.

" Министърът на туризма Орит Фаркаш Хакоен и министърът на опазването на здравето Юли Еделщайн реализираха съглашение за скица за приемане и влизане на групи имунизирани туристи от непознати страни. От 23 май границите на Израел ще бъдат отворени за първи стадий на влизане на имунизирани задгранични туристи на групи, защото те ще бъдат по-лесни за надзор “, се споделя в изказване на отделите.

Туристите ще би трябвало да си създадат PCR тест за ковид преди да се качат на самолета, както и да преминат тест и серологичен разбор на летище " Бен Гурион ", с цел да потвърдят имунитета, получен вследствие на имунизации или предходно заболяване, се споделя в изказването.

„ Ще продължа да упорствам за цялостното възобновяване на входящия туризъм в Израел, което ще помогне в огромна степен на израелската стопанска система и ще обезпечи работните места, от които доста израелци се нуждаят толкоз доста през днешния ден “, сподели министърът на туризма Орит Фаркаш Хакоен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР