Израел ще освободи всички женски надзиратели от затворите с висока

...
Израел ще освободи всички женски надзиратели от затворите с висока
Коментари Харесай

Секс скандал: Надзирателки в затвор се изреждали на палестински терорист

Израел ще освободи всички женски надзиратели от пандизите с висока степен на защита, откакто стана ясно, че някои от тях са поддържали регулярно полови връзки с палестинец, наказан на пожизнен затвор за тероризъм против цивилни жители.
„ Всички дамски представителки от състава на армията на Израел неотложно ще бъдат освободени като надзиратели в пандизите със непоколебим режим “, оповестиха през вчерашния ден в официално съобщение началникът на Израелската работа на пандизите Кати Пери и министърът по Национална сигурност на страната Итамар Бен Гвир.
Съобщението излезе, щом в общественото пространство се разбра, че надзирателка е била освободена, защото е правила секс с палестински терорист, осведомиха локални медии.
Съдът в град Петах Тиква отхвърли да назове в кой затвор са се случили дейностите, както и да разкрие самоличностите на надзирателката и на палестинеца, излежаващ доживотна присъда.
По информация на пресата в Израел, по време на разпита арестуваната надзирателка е признала, че с изключение на нея, още четири дами от пандиза са имали интимни връзки с въпросния палестинец, който след случая е бил изместен в различен затвор и също подложен на обширен разпит. Той също по този начин е разполагал с телефон в килията си, който употребявал, с цел да звъни на част от надзирателките и да прави фотоси по време на половия акт.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР