Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо, за

...
Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо, за
Коментари Харесай

Израел призова гражданите си да напуснат Турция възможно най-бързо

Израел прикани жителите си да изоставен Турция " допустимо най-бързо ", с цел да подсигуряват сигурността си, съобщи Франс прес, като цитира изказване на израелското консулство в Истанбул. Консулството предизвести, че нараства степента на терористична опасност против израелските жители в чужбина.

" В светлината на повишаването на терористичните закани против израелците в чужбина всички израелци, пребиваващи в Турция, би трябвало да заминат допустимо най-бързо ", се споделя и в изказване на израелския Съвет за национална сигурност. Във вторник вечерта пред израелското консулство в Истанбул и пред посолството в Анкара се организираха митинги, откакто беше обявено, че ракета е блъснала болница в линията Газа, съобщи Българска телеграфна агенция. Израел и палестинците си трансферират виновността за детонацията, довела до стотици жертви, само че турският президент Реджеп Тайип Ердоган упрекна израелската страна.

Палестинската министърка на опазването на здравето Май ал Кайла съобщи в сряда в Рамала, че от началото на израелските въздушни удари против Газа са починали минимум 3300 палестинци и над 13 000 са били ранени, отбелязва Ройтерс.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР