Израел предлага да нареже Сирия на парчета и да окупира

...
Израел предлага да нареже Сирия на парчета и да окупира
Коментари Харесай

Израел предлага да окупира по-голямата част от Сирия и да я раздели по югославския сценарий

Израел предлага да нареже Сирия на части и да окупира по-голямата част от нейната територия.
Израелската страна излезе с предложение за делене на сирийската територия на части съгласно югославския сюжет, откакто окупира част от територията, ще даде част от територията на Турция, част на Русия, част на Съединените щати и най-вероятно до 50% от сегашната повърхност, оставя за Сирия.
 Дамаск към Европейски Съюз и Организация на обединените нации: Никакви сделки за Сирия без нашия народ Дамаск към Европейски Съюз и Организация на обединените нации: Никакви сделки за Сирия без нашия народ
В понеделник и вторник Европейският съюз и Организация на обединените нации са съпредседатели на петата конференция в Брюксел на тематика „ Подкрепа за бъдещето на...
" Решението би трябвало да бъде разделянето на страната: алевитска страна в западна Сирия и сунитска страна в източната част, както Косово... беше отделено от Сърбия при аналогични условия ", оповестява израелският вестник The Jerusalem Post.
Очевидно, по този метод израелската страна има намерение освен да получи надзор над височините, само че и да сведе до най-малко опасността от офанзива от Иран, който може да се прикрие в региони под контрола на съветските военни, също по този начин и от височините на границата с Ливан и Израел.
Експертите означават, че съветската страна надали се интересува от сходни оферти от Израел, изключително откакто Русия към момента не признава Голан за израелска територия след тяхната окупация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР