Израел обвини базираната в Лондон международна правозащитна организация Амнести интернешънъл

...
Израел обвини базираната в Лондон международна правозащитна организация Амнести интернешънъл
Коментари Харесай

Политико: Израел обвини Амнести интернешънъл в антисемитизъм

Израел упрекна основаната в Лондон интернационална правозащитна организация " Амнести интернешънъл " в " антисемитизъм и пристрастия против еврейската страна ". Това стана, откакто организацията съобщи, че и двете страни в близкоизточния спор са нарушили интернационалните правила за водене на война, оповестява европейската версия на вестник " Политико ".

" Амнести интернешънъл " е антисемитска организация, която е предубедена към Израел. Тя не е задоволително авторитетна, с цел да бъде наречена правозащитна организация ", сподели представителят на израелското външно министерство Лиор Хаят в изявление за изданието. Той също по този начин добави, че мълчанието на правозащитниците след нападението на палестинските бойци на Хамас на територията на еврейската страна на 7 октомври „ демонстрира, че " Амнести интернешънъл " е пропагандна конструкция, работеща в полза на терористите “.

Вестникът напомня, че в четвъртък генералният секретар на организацията Агнес Каламар съобщи, че е належащо да се подхващат „ незабавни ограничения за отбрана на цивилните “ и прикани за преустановяване на огъня от двете страни.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР