Израел и палестинското ислямистко движение са приели споразумение за

...
Израел и палестинското ислямистко движение  са приели споразумение за
Коментари Харесай

Израел и Хамас се договориха за спиране на огъня от петък

Израел и палестинското ислямистко придвижване " " са приели съглашение за прекъсване на огъня, което има за цел да постави завършек на траяли повече от 10 дни и взели доста жертви бойни дейности, съобщи Франс прес.
" Кабинетът по сигурността утвърди единомислещо рекомендацията на ръководителите по сигурността за приемане на египетската самодейност за двустранно, абсолютно преустановяване на огъня ", показаха в изказване израелските управляващи. В Ивицата Газа Хамас удостовери влизането в действие на това помирение в 2,00 ч. локално време в петък.
 Задкулисна интервенция на Съединени американски щати води спора Израел-Палестина към край Задкулисна интервенция на Съединени американски щати води спора Израел-Палестина към край
Американските управляващи се надяват на скорошно облекчение на напрежението сред Израел и Палестина и са уверени, че тяхната „ задкул...
За постигнатата сделка удостовери и Египет, който бе медиатор сред двете страни. " Египетските старания за договаряне на помирение сред израелци и палестинци реализираха триумф ", заяви държавната телевизия, представена от Ройтерс. Тя също уточни, че се чака примирието в Ивицата Газа да влезе в действие в 2,00 ч. сутринта локално време в петък.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР