Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света.

...
Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света.
Коментари Харесай

Азис мечтае за Холивуд, а баща му казвал , че е некадърник

„ Изпуснах доста, до момента в който се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, страсти, изчете животът към мен, до момента в който се осъзная. Аз просто имах упоритостта да се утвърдя в музиката. “ Това сподели по БТВ поп фолк артистът Азис.

За съпоставяне той дава броя гледания в YouTube на неговия шлагер „ Сен Тропе “ и шлагера Like a Virgin на Мадона. Резултатите са безапелационни - 115 милиона на 142 милиона за нашето момче.

Той изясни, че има огромен комплекс, който е обвързван с мястото, в което се е родил.

„ Срам ме е като кажа, че съм от България в чужбина и хората вършат крачка обратно. Там имат ужасна визия за страната ни “, споделя Азис пред Петя Дикова. 

Той прибавя, че се е чувствал нежелателен и неразбираем поради произхода си. А една от най-големите му фантазии е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.

„ Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, само че бих го приел, стига да съм там “, сподели артистът.

Азис дефинира цената, която е платил за триумфа, като прекомерно висока.

„ Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони овации, само че хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да вървя умерено по улиците, всички желаят да приказват с мен. Не съумях да внушавам респект хората по този начин, както си представях “, сподели още звездата.

Азис описа и по какъв начин пътят към триумфа е била основната му цел.

„ Исках всички да знаят какъв брой добре пея. А татко ми споделяше, че съм несръчен и невнимателен артист. А той беше необикновен музикант. Баща ми беше най-гениалният акордеонист “, показа поп фолк артистът.

Азис си спомни и по какъв начин малко преди да почине е пристигнало най-важното самопризнание в живота му: „ Баща ми се обади и сподели, че съм най-хубавият артист в света и аз разбрах, че по този начин съм постигнал всичко в музиката. “

Азис казва още, че в живота има на кого да споделя „ хабиби “ и загатна, че има 3 деца. Обожава бебета и кучета. 

" По ромските стандарти се повеждам бездетен или с едно дете, само че по българските съм многодетен татко “, сподели той.

Азис показа и своето мнение за дамите.

„ Нито една жена на този свят не е положение да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко създание. Не мисля, че има жена, която може да ме накара да тичам след нея, да заплащам сметките и да я прислугвам и най-после да е недоволна и ядосана. Това е систематизиран облик на дамата. Те имат потребности, които би трябвало да бъдат покривани “,  обясни поп фолк артистът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР