Изпратихме едно от най-горещите лета в историята, съпроводено от редица

...
Изпратихме едно от най-горещите лета в историята, съпроводено от редица
Коментари Харесай

Как да бъдеш еко докато разполагаш с парите си

Изпратихме едно от най-горещите лета в историята, съпроводено от редица естествени бедствия – пожари, опустошителни стихии, наводнения, видяхме даже торнадо в центъра на Европа… Неслучайно през август Организация на обединените нации издаде отчет за климатичните промени, който бе наименуван „ червен код за човечеството “.
Добрата вест е, че от ден на ден компании възприемат правилата за резистентен и виновен към околната среда бизнес, в това число и от финансовия бранш, като Райфайзенбанк да вземем за пример. Продукти и услуги на такива компании постоянно са желани от клиентите пред съперниците им, които не показват отговорно отношение към природата, животните и хората.
към този момент поддържа с преимущество устойчиви компании, екологични и обществени планове. Наред с това, банката дава опция и за всички клиенти да оставят своя зелен отпечатък върху средата, в която живеем, употребявайки продуктите на банката и още по-конкретно – като си открият сметка онлайн.
Как да оставите своя зелен отпечатък?За всяка цифрово открита нова сметка, Райфайзенбанк обезпечава засаждането на едно ново дръвче в България. Само за първите дни на акцията, приносът беше с над 100 нови дръвчета. Инициативата се реализира в партньорство с известната фондация Гората.бг, която досега е засадила 1.4 млн. нови дръвчета благодарение на повече от 200 хиляди доброволци.

Клиентите, които си открият сметка онлайн, ще получават електронно уверение за приноса им към околната среда, с което могат да дадат добър образец измежду своите познати и в обществените мрежи.
Така с изключение на като ограничим използването на пластмаса в всекидневието, преустановим непотребното принтиране на файлове на работното място и сортираме отпадъците у дома, можем да бъдем малко по-еко и до момента в който управляваме парите си.
Как може да участвате в еко самодейност?Райфайзенбанк предлага за цифрово разкриване разплащателни сметки с  карти Debit Mastercard или VISA, както и четири разнообразни пакетни продукта, които могат да се заявят и открият напълно отдалечено – Сметка ОНЛАЙН, Сметка За заплата, Сметка За всеки ден, Сметка За студенти и младежи. Те са желани от клиентите, защото са с по-изгодни условия и имат по-ниски разноски за изтегляне от банкомат, преводи и други ежедневни банкови интервенции.
Виж детайлности и избери най-подходящата за теб сметка ТУК.
Най-лесно е през мобилния телефон
Нова сметка може да се съобщи от уеб страницата на банката и от мобилното приложение RaiMobile. Заради извънредно удобства развой и опцията да се открие сметка без да си доскорошен клиент на банката, от ден на ден клиенти избират мобилното банкиране. Почти всички електронно открити сметки през последните две години са декларирани през мобилно устройство.

Да бъдеш част от промянатаРайфайзен Банк Интернешънъл е пионер в Централна и Източна Европа във връзка с екологичното, общественото и корпоративно ръководство (ESG). Ангажиментът на групата е още до 2025 година 35% от кредитния й портфейл да бъде „ зелен “ и „ обществен “. „ Инициативата ни за засаждане на дръвчета в България е още една дребна стъпка в посока да станем по-зелени и виновни членове на обществото “, споделя Ани Ангелова, изпълнителен шеф с сектор Банкиране на дребно в Райфайзенбанк (България).

В банката имат вяра, че дребните промени в живота и навиците могат да доведат до огромната смяна за цялата планета. А вие вярвате ли в това и ще участвате ли в смяната?
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР