Изпращането на директни сексуални съобщения и дори снимки се категоризира

...
Изпращането на директни сексуални съобщения и дори снимки се категоризира
Коментари Харесай

Секстингът изневяра ли е?

Изпращането на директни полови известия и даже фотоси се категоризира като секстинг. Подобно деяние смята ли се за невярност, когато единият сътрудник го прави отвън връзката?

Какво е невярност? Отговорът на този въпрос може да бъде друг, според от това кой дава отговор. Ето за какво е толкоз значимо сътрудниците да приказват намерено за своите граници – какво съгласно тях е задоволително държание и какво не. Следвайки тази логичност, секстингът е невярност, в случай че прекрачва към този момент откритите граници да възможно държание.
Секстингът като невярност
За доста хора секстингът несъмнено е форма на невярност – изменничество на доверието и връзката с колегата. Секстингът постоянно върви ръка за ръка и с някаква прочувствена съгласуваност с трети човек. Дори нищо да не се е материализирало в действителността, въпреки всичко остава желанието за него като главен проблем. Всичко се свежда от желанието. Дори човек да не е правил секс отвън връзката си, съзнателното разискване на полов контакт с някой, друг от колегата, не е нито почтено, нито безпроблемно.

 Добави изложение
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР