Използването на антивирусни лекарства, като фавипиравир и помагат да се

...
Използването на антивирусни лекарства, като фавипиравир и помагат да се
Коментари Харесай

Ремдесивирът помага на коронавируса да мутира, смята учен

Използването на антивирусни медикаменти, като фавипиравир и оказват помощ да се получат мутирали разновидности на вируса. Това твърди пред РИА Новости Анч Баранова, професор по систематична биология в университета Джордж Мейсън.
Някои от тях може да са обещаващ материал за вирусна еволюция. След потребление в процеса на лекуване на реконвалесцентна плазма, която съдържа антитела против вируса, слабите варианти биват унищожени, до момента в който мощните могат да се разпространят още веднъж.
 Дания заяви за разновидност на ковид, която пречи на имунизациите Дания заяви за разновидност на ковид, която пречи на имунизациите
Около 10% от всички доказани случаи на болест с ковид, открити в Дания, са носители на мутирал вирус, който е по-малко подат...
Затова, съгласно нея, пациентите, получаващи лекуване против COVID-19, което би могло да способства за разновидността на вируса, не би трябвало да бъдат изписвани вкъщи, до момента в който не се възстановят изцяло.
" При позитивен тест за COVID-19 е належащо да се приключи изцяло лекуването, а не да се бърза пациентът да бъде изписан у дома. Дори да няма към този момент опасност за живота му ", посочи Баранова, представена от БГНЕС.
Според биолога е по-правилно да се поставят по-специални грижи за пациенти, които се лекуват дълго време, и да се следи с какви остатъчни вируси са след извършената терапия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР