Използвам случая да напомня на всички пациенти, че прегледите по

...
Използвам случая да напомня на всички пациенти, че прегледите по
Коментари Харесай

Модерната апаратура в „Сърце и Мозък“ Бургас ни дава възможност да постигаме резултати, сравними с тези на най-добрите неврохирурзи в Европа и САЩ

Използвам случая да припомня на всички пациенти, че прегледите по стратегия „ Грижа за Вас “ не престават и са изцяло безвъзмездни, разяснява неврохирургът

- Д-р Пелинков, идвате в „ Сърце и Мозък “ от огромна столична болница. Какво ви стимулира да се преместите в нашия град?

- Перспективата да продължа развиването си в „ Сърце и Мозък “ Бургас беше повече от привлекателна, тъй като Българският Кардиологичен Институт – част от който е и нашата болница – наложи и утвърди друг стандарт на опазване на здравето в България – съпоставим със международните здравни центрове. Освен високите знанията и уменията на експертите, здравната инсталация от най-голям клас, без аналог в страната ни, при нас  пациентът в действителност е преди всичко. Всичко това в изискванията на по-спокойния живот, който предлага по-малкият град, беше повече от притегателно за мен и фамилията ми.

- До каква степен е индивидът и доколко е техниката в неврохирургията?

- Имам убеждението, че към момента сме доста надалеч от времето, когато техниката ще измести индивида. Модерната инсталация и особено тази, с която разполагаме в нашата клиника, дава опция да реализираме резултатите, които реализират най-хубавите неврохирурзите в Европа и САЩ  Разбира се, без висококвалифицирани експерти всяка инсталация губи своя смисъл. Ключът е в симбиозата.

- Кои са методите, които дават ново лице на неврохирургията? Има ли опция, след толкоз насъбрано човешко знание, за открития в тази област?          

Категорично – невронавигацията, роботизираната неврохирургия и  невроендоскопската хирургия. Всичко това дава опция да се създават минимално инвазивни достъпи, които доста редуцират оперативното време, минимизират кръвозагубата, водят до по-бързо възобновяване. Горд съм, че всички тези способи са рутинна в нашата работа.

- Какви най-общи симптоматики водят пациентите към неврохирург?

- Симптомите са доста. Често пъти, обаче, пациентите попадат при експерти с недобро познаване на неврохирургичните болести и актуалните трендове за лекуване. Tова довежда до закъснение на диагнозата и до несъответстващо лекуване. Използвам случая да припомня на всички пациенти, че прегледите по стратегия „ Грижа за Вас “ не престават и са изцяло безвъзмездни. Неврохирургичният кабинет приема пациенти всеки ден от 17:00 ч. до 19:00 ч. след авансово записване на 056703003. Всеки пациент ще бъде съветван от висококвалифициран експерт.  

- Разкажете ми за случая в практиката Ви, който ще запомните вечно.

- В моята процедура имам осъществени над 4500 интервенции. Неповторимо е възприятието на задоволство всякога, когато с нашите пациенти извървим дружно пътя на лекуването и дружно достигнем до превъзмогване на болестта. Винаги у мен ще остане желанието да съм в крайник с най-съвременните трендове, изключително в спиналната хирургия, с цел да бъда оптимално потребен на моите пациенти. За мое благополучие – ‚Сърце и Мозък‘ Бургас е мястото, където това предпочитание се сбъдва.  

За съвещания с доктор Валентин Пелинков, можете да запишете час на тел. 056703003.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР